2020-07-10 16:50

Băsescu FACE PRAF un ministru PSD: ”E un CLOVN”

 |  23:19
Băsescu FACE PRAF un ministru PSD: ”E un CLOVN”

Fostul preşedinte Traian Băsescu nu este tocmai încântat de componența Guvernului Dăncilă. Senatorul PMP s-a referit, de data aceasta, la Ministrul Agriculturii, Petre Daea, despre care a spus că este un clovn.

"E unul din clovnii profesionişti ai Guvernului. Vorbesc de Daea cu oaia, care acum e cu viermii de mătase", a spus Băsescu, la RTV, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-15Parerea ta...

ZBANGHIU
16 Apr 2018

Bai spanchiule '' minune a naturii '', HAHALERA, te legi aiurea de oameni normali Stelian fuia al tau care sta la racoare era bun Nu ti e rusine pork batran si prost !mi e scarba de muianul tau ,mars !
ANONIM
16 Apr 2018

IN SISTEMUL PUBLIC de KKT (politic, guvernamental,etc) O FI AUZIT CAREVA DE "Managementul riscului" care se defineste drept:”totalitatea metodelor sau mijloacelor prin care este gestionata incertitudinea, ca baza majora a factorilor de risc, in scopul indeplinirii obiectivelor descrise in cadrul oricarui proiect FIE EL SI DE TARA. De asemenea managementul riscului mai poate fi definit ca un proces care se aseamana foarte mult cu un control medical: pacientul expune simptomele, medicul pune un diagnostic, recomanda un tratament, iar dupa efectuarea tratamentului, pacientul vine din nou la control. Cele şase etape ale managementului riscului sunt: 1. fixarea/descrierea contextului; 2. identificarea riscurilor; 3. evaluarea/analiza şi ierarhizarea riscurilor; 4. elaborarea planului de management al riscului; 5. adjudecarea şi implementarea planului de management al riscului; 6. monitorizarea rezultatelor şi corectarea/imbunatatirea planului initial.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz