2020-01-28 22:53

Băsescu: Guvernul Cioloş, o înşelătorie?

 |  15:34
Băsescu: Guvernul Cioloş, o înşelătorie?

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, se teme că noul Guvern nu e decât o înşelătorie a preşedintelui Klaus Iohannis. Băsescu scrie că e timpul ca noul Executiv să treacă la treabă.

"Oare a fost doar o înșelătorie ? Acum suntem în fața unui Prim Ministru instalat la Palatul Victoria cu o largă majoritate și care va trebui să răspundă principalelor solicitări ale STRĂZII care l-a adus la putere, adică : 1.300 parlamentari – element de reformă a clasei politice – proiect MP depus la Parlament; 2.Alegerea primarilor în două tururi –reformă clasă politică – proiect MP depus la Parlament; 3.Depolitizarea instituțiilor – reforma instituțiilor; 4.Reforma sistemului de sănătate – proiect MP depus la Parlament; 5.Reforma curiculară în educație; 6.Înlocuirea Avocatului Poporului; 7.Înlocuirea Președintelui CNA. Pentru un premier este de apreciat chiar dacă nu este foarte dificil să înlocuiască două persoane propuse a fi miniștri sau cîteva fraze într-un program de guvernare. Acum însă a venit timpul celor șapte puncte și asta ne va arăta cît a fost corectitudine și cît a fost înșelătorie în spectacolul regizat de Președintele Iohannis avîndu-l ca actor principal pe Dacian Cioloș. Oare a fost doar o înșelătorie?" scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-18Parerea ta...

ANONIM
18 Noi 2015

NICI UNUL DIN ACEASTA ADUNATURA si nici din cele anterioare SIMILARE , denumita impropriu GUVERN, alcatuita numai din OPORTUNISTII IMPOSTORI, SMIDOCTI SI SUBMEDIOCRI ori MAFIOTI ai capitalismului salbatic instalat dupa 1990 in Ro, nu au DEMNITATEA si CARACTERUL cuvenit unui DEMNITAR de STAT sau a unui om de ELITA VERITABIL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine