2019-11-20 20:02

Băsescu, halucinant. „Destinul meu în politică : opoziţia fără compromisuri la PSD”

 |  09:04
Băsescu, halucinant. „Destinul meu în politică : opoziţia fără compromisuri la PSD”

Senatorul Traian Băsescu, liderul PMP, anunță, într-o postare de azi (miercuri, 14 decembrie), pe Facebook, că va face o opoziție „fermă, fără compromisuri” la PSD, pretinzând chiar că destinul său în politică ar fi opoziția fără compromisuri la PSD. Ne amintim, însă, că Băsescu, în 2009, în calitate de președinte al țării, a instaurat un guvern PDL & PSD. Iar în zilele noastre, PMP este aliat cu PSD în mai multe consilii locale și județene. Chiar și anunțul de opoziție parlamentară la PSD vine abia azi, după ce au eșuat, probabil, eventualele negocieri pentru cooptarea PMP într-o coaliție de guvernare.

Iată ce scrie Băsescu pe contul său de Facebook:

„Opoziţia la PSD. În 2016, PSD a câştigat tot ce se putea câştiga din punct de vedere politic.PSD-ul Domnului Dragnea domină copios primăriile, consiliile judeţene, parlamentul, ministerele. Victoriile lor în alegerile locale şi legislative sunt rezultatul votului democratic al românilor.Am însă obligaţia ca în numele democraţiei , împreună cu toate resursele politice ale micuţului PMP să asigur o opoziţie fermă, fără compromisuri, fără jumătăţi de măsură. Asta este democraţia. Până la urmă acesta pare să fi fost destinul meu în politică : opoziţia fără compromisuri la PSD”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-14Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
14 Dec 2016

CEI DOI DIN POZA AU CREAT GUVERNUL CELOR CARE SUG "MARELE LICURICI" CONDUS DE BOC......ASAZISUL GUVERN MAFIOT BOC1 CARE A JEFUIT O TRANSA DE F-M-I 20DE MILIARDE DE EURO..MAJORITATEA MINISTRILOR SUNT CONDAMNATI SAU IN DRUM SPRE PUSCARIE......IN SCHIMB PAPUSARII DE LA VARF INCA MAI DANSEAZA PE SARMA.....TOTUL ERA O GOLANEALA CONDUSA DE MAFIA IMOBILIAR-BANCARA RECIPLIA-SILBERSTEIN-LAMBRINO-BITTNER.....INCLUSIV PRESEDINTIA JUSTITIA SI SERVICIILE SECRETE ERAU MARIONETA MAFIEI "MARELUI LICURICI"......URMEAZA CAT DE CURAND SA CADA SI MAREA SATANA 666ESCROCHERESCU-ISARESCU666.......CEL CARE A COORDONAT JEFUIREA BANILOR F-M-I SI MULTE ALTE MIZERII LA VARF...NU VA MAI IMBATATI CU APA RECE..PLANETA NU MAI ARE NEVOIE DE CRIMA ORGANIZATA BANCARO-MAFIOTA IN POLITICA
LATOIA DRANCAN
15 Dec 2016

Basescu asta este cea mai scarboasa fiinta de pe planeta Cea mai mare japita Betiv si psihopat
BAI PETROV !
27 Aug 2019

Da ti seama la bautura ,bai onanie pisata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray