2019-10-23 05:42

BĂSESCU ia din nou în râs Casa Regală: ”Poate îmi ridică și mie NEPOȚII în RANG”

 |  23:37
BĂSESCU ia din nou în râs Casa Regală: ”Poate îmi ridică și mie NEPOȚII în RANG”

Fostul președinte, Traian Băsescu a comentat în mod ironic propunerea parlamentului de a ridica la rang de șef de stat urmașii Regelui Mihai și de a li se acorda anumite beneficii.

”Poate îmi ridică şi mie nepoţii la rangul Principesei Margareta, eu am fost şeful de stat. Asa ma gandeam si eu. De data asta nici eu nu m-am ridicat la înălţime în jocul ăsta” a transmis Traian Băsescu la RTV.

În 2011, actualul senator declara despre Rege.  "Mulţi spun că abdicarea a fost un mare act patriotic. Nu! A fost un act de trădare a intereselor naţionale din partea Regelui Mihai. Antonescu este vinovat în istorie pentru pogromul împotriva evreilor, pentru deportarea lor în Transnistria. Uităm că România avea atunci un şef de stat. Antonescu era prim-ministru. Unuia îi dăm averile, pe altul îl facem criminal de război. De ce? Doar pentru că unul a fost slugă la ruşi?".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-11Parerea ta...

@CUCUVEAUA
12 Dec 2017

Ai dreptate ,A uitat aratarea asta ce fel de sef de stat a fost O otreapa vanduta strainilor contra tarii El a uitat cand parasutele sale de fiice se zbenguiau cu golanii prin CUBA banii tarii
FAUR IONEL
14 Dec 2017

Da sigur o sa ti i urce in rang iar pe tine in streang Sigur ca da chiorule nebun!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray