2020-07-15 15:35

BĂSESCU ia în râs priceperea lui DRAGNEA: “Adio, COTĂ UNICĂ de impozitare!”

 |  11:07
BĂSESCU ia în râs priceperea lui DRAGNEA: “Adio, COTĂ UNICĂ de impozitare!”

Liderul PMP, Traian Băsescu, scrie pe Facebook că trebuie să ne pregătim să spunem adio cotei unice, el apreciind că ”tăvălugul a pornit cu salariile mari, urmează firmele, proprietăţile şi, de ce nu, aerul”. ”Asta a «uitat» Dragnea să spună în campanie”, comentează Băsescu.

”Cu priceperea-i «pretutindenară», Dragnea a depistat nici mai mult nici mai puţin decât lipsa a 10 – 14 miliarde lei din bugetul de stat în luna decembrie 2016. Şi pentru că priceperea-i «pretutindenară» acoperă şi justiţia, Dragnea a găsit şi vinovaţii: premierul Cioloş, ministrul de finanţe Anca Dragu, preşedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, şeful ANAF, ministrul Fondurilor Europene şi nu în cele din urmă preşedintele Iohannis”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

El susţine că, în realitate, ”odată instalaţi la guvernare pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase”.

”Şi atunci, ce scuză mai convingătoare decât «greaua moştenire»? Iar dacă «greaua moştenire» o împănăm cu o Comisie Parlamentară de Anchetă, reţeta propagandistică este perfectă pentru a motiva introducerea unor noi taxe şi impozite”, spune Băsescu.

Liderul mai comentează: ”Să ne pregătim să spunem adio cotei unice de impozitare. Tăvălugul a pornit cu salariile mari, urmează firmele, proprietăţile şi de ce nu, aerul. Asta a «uitat» Dragnea să spună în campanie”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat duminică seară că ”este foarte posibil” ca luni să iniţieze o comisie parlamentară de anchetă în faţa căreia să fie chemaţi fostul premier Dacian Cioloş, fostul ministru de Finanţe, Anca Dragu, fostul ministru al Fondurilor Europene, şeful ANAF şi preşedintele Consiliului Fuscal pentru a da explicaţii în legătură cu rectificarea bugetară din noiembrie 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

MONA LISA DIN PLESCOI
09 Ian 2017

VAI CE DASTEPT E MARINELU....SE PRICEPE LA TOATE...AM CARAT 20DE MILIARDE DE EURO IN DUBAI DIN BAN VOSTRI...HA HA HA STUPID PEOPLE....SA TRAITI BINE....ADICA NOI CURVELE PRIN DUBAI
ANONIM
09 Ian 2017

Nascut in epoca dictaturii proletariatului si format in vremea socialismului stiintific Traian Basescu stabili cota unica drept "idealul mantuitor al formarii capitaliste" pentru "baronii locali" si "mogulii" PSD-isti?
CROCODILUL FLAMAND
09 Ian 2017

PORCUL ASTA A JEFUIT CU MAFIA BANCARA O TRANSA INTREAGA DE LA FMI...DE 20DE MILIARDE DE EURO IN GUVERNUL CACA-BOK-POK....TOTI DIN JURUL LUI SUNT LA PUSCARIE....EL IN SCHIMB DA DIN CLANTA.....ERA MANA IN MANA CU TOT INFRACTORI PESEDISTI....SI CU MAZARE SI CU MAFIA COCOS-UDREA-GHITZA-BICA.....SI CU MAFIILE DIN OLT SLATINA SI CRAIOVA...BERCEA MONDIAL SOLOMON SI VALCOV MIRCEA BASESCU....PLIN DE TUPEU DAR NU PENTRU MULT TIMP
CONSTANTIN
09 Ian 2017

IMI E SCARBA SA COMENTEZ MINCIUNILE UNUI JEG PENAL CA DRAGNEA. VA LAS PE VOI SA O FACETI !
CONSTANTINESCU
09 Ian 2017

IMI VINE SA VOMIT DE INDIVIZI PRECUM ESTE POSTACUL ASTA CONSTANTIN drogat de dreapta Probanil ai scapat de la nebuni nu mai ai droguri si ai intrat in fibrilatie
TONI
09 Ian 2017

Basescu trebuie clonat.
DNA
09 Ian 2017

Ar cam fii momentul dna poverii si întrebați pe băsescu boc isărescu ce au facut cu 20 mod de euro de la fim.si eventual sa ii luati la intrebari si pe cei de la fim de ce iau dat.vedeti ca nup dat atârnă ca o piatră de moară la gâtul dvs.vedeti ce plătiți daca lăsați în libertate jefuitorii țării?va iau la mișto pe la tv si evz.băsescu continua sa latre la lună ce o fii în capul acestui neom?
CONSTANTIN !?
10 Ian 2017

sPER SA TE GASEASCA FAMIL IACRAPAT INTR O DIMINEATA DIN CAUZA URII CONSTANT IN CEL DROGAT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz