2019-10-20 03:50

Băsescu îi acuză pe liberali și pe Iohannis: ”Mizeria USL este mai actuală ca oricând”

 |  21:00
Băsescu îi acuză pe liberali și pe Iohannis: ”Mizeria USL este mai actuală ca oricând”

Fostul președinte, Traian Băsescu, îi acuză pe liberali de ”cârdășie” cu PSD-ul prin inițierea unei legi care dă amnistie fiscală pentru dezvoltatorii imobiliari evazioniști. Mai mult, Băsescu oferă explicația pentru care liberalii nu au venit cu o propunere de premier și președintele Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă ca prim-ministru.

”Mafia este tarnspartinică (Legea 29 din 2018 )

După ce au rupt oficial cârdăşia cu PSD-ul prin spargerea monstruosului USL, liberalii nu mai prididesc ţipând demagogic în apărarea justiţiei. Uită că urlau din toţi rărunchii şi cu ochii bulbucaţi, cu glasuri când mai baritonale când mai piţigăiate, când pe stadioane, când în pieţe publice, când pe la gardurile Cotrocenilor, voiculesciana zicere “nu avem puterea până nu controlăm justiţia” sau “Băsescu la puşcărie”. Din păcate, mizeria USL-ului este mai actuală ca oricând, iar mafiile transpartinice PNL – PSD funcţionează perfect . Azi, primul exemplu de 'luptă' liberală pentru combaterea corupţiei :

1.Deputaţii PNL Ion Ştefan, Raluca Turcan (şi tu Ralucuţa ?), Claudiu Racuci şi Bogdan Huţucă iniţiază o lege prin care se dă amnistie fiscal pentru dezvoltatorii imobiliari evazionişti. Iniţiativa trece fulgerător prin Senat şi Camera Deputaţilor, este trimis la promulgare pe 30 decembrie şi promulgată pe 15 ianuarie 2018 de Iohannis.

2.Cu siguranţă sunt destui evazionişti în imobiliare, protejaţi în mod egal de PSD şi PNL. Explicaţia pentru avizele rapide şi pozitive din comisii, dominate de PSD şi PNL, stă în buna cooperare dintre evazioniştii susţinuţi transpartinic şi politicienii servitori ai evazioniştilor. Desigur, serviciul nu este gratuit.

3.Printe alţii, această lege i-a închis dosarul unei evaziuni de 77,5 milioane ron (16,5 milioane euro) făcută de PSD-istul Robert Negoiţă la vânzarea celor 1250 apartamente construite în Bucureşti. Cu siguranţă sunt şi mulţi alţii pe care eu nu-i ştiu.

4.Nu cred că Raluca Turcan sau Klaus Iohannis sau consilierii domniei sale nu ştiau cazul PSD-istului Robert Negoiţă atât de mediatizat de presă.

Încep să înţeleg tot mai bine de ce PNL-ul nu a propus candidat pentru funcţia de premier, dar şi uşurinţa cu care doamna Viorica Vasilica Dăncilă a obţinut desemnarea.

Spun ce-am mai spus: mafia este transpartinică, indiferent dacă ne place sau nu.

PS - prezenta postare nu este un atac la Turcan sau Iohannis, este doar o constatare”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-18Parerea ta...

LEVST.
19 Ian 2018

c.r.b. rau ai ajuns, si nu pentru ca esti atacat in asa hal, vorbele sunt doar vorbe, problema este daca iti ridici singur mingile la fileu, sau ai asemenea aranjamente cu diversi...Oau!Oau!Oau!
@MAGDALENA ZOTESCU
19 Ian 2018

Magdalena spune drept ,cine te a muscat de piept Ai sarit ca arsa ! te a atins in demnitatea ta de amanta de pres edinte impostor ,hot si mafiot Ati fost gasca vesela a mafiei Ati crezut ca l ati prins pe Dumnezeu de picioare Acum vezi ca se apropie funia de par iar gasca voastra de mafioti in frunte cu impostorul vostru ales in sufrageria lui IZMANA incepe sa fie dosita la beci Ce guralivi erati ! si Nelu Mexicanu si tante Placinta SI ROBERTA si adormita aia de latransporturi care desena autostrazi pe caldaram Deie Domnul sa ajungeti sa va iasa pe nas toata hotia si destrabalarea si ingamfarea Panarama aia a voastra de presedinte impostor o sa plateasca cu varf si indesat impreuna cu toata gasca voastra nesimtita
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray