2020-04-07 00:56

Băsescu îi CEARTĂ pe liberali: ”Pensiile speciale ar fi trebuit tăiate în prima ședință de Guvern”

 |  15:52
Băsescu îi CEARTĂ pe liberali: ”Pensiile speciale ar fi trebuit tăiate în prima ședință de Guvern”

Fostul președinte Traian Băsescu susține că pensiile speciale ar fi trebuit tăiate în prima ședință a noului guvern, dcă acesta „s-ar fi respectat cuvântul”. ​

„Dacă Guvernul și-ar fi respectat cuvântul, pensiile speciale ar fi trebuit tăiate în prima ședință de guvern”, a spus Băsescu, la reuniunea conducerii PMP.

Premierul Ludovic Orban a declarat, în urmă cu două zile, că se va face o analiză în privința pensiilor speciale, deoarece nu e atât de simplu să le elimini.

„Și legat de pensiile speciale vom face o analiză extrem de serioasă a modalităților, pentru că este extrem de simplu să spui că elimini pensiile speciale. Trebuie să stabilești niște măsuri de a corecta diferitele inechități”, a spus Orban.

Subiectul a fost atins și în cadrul întâlnirii de vineri dintre premier și liderii USR-PLUS care au cerut impozitarea pensiilor speciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-29Parerea ta...

CALATORUL
30 Noi 2019

Aici javra de Basescu are perfecta dreptate! Parlamentul Romaniei trebuie sa detina numai 2 autoturisme: pentru presedintele camerei Deputatilor si pentru seful senatului! Pensiile speciale trebuie sa devina O ISTORIE URATA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine