2019-12-09 12:13

Băsescu îi CEARTĂ pe liberali: ”Pensiile speciale ar fi trebuit tăiate în prima ședință de Guvern”

 |  15:52
Băsescu îi CEARTĂ pe liberali: ”Pensiile speciale ar fi trebuit tăiate în prima ședință de Guvern”

Fostul președinte Traian Băsescu susține că pensiile speciale ar fi trebuit tăiate în prima ședință a noului guvern, dcă acesta „s-ar fi respectat cuvântul”. ​

„Dacă Guvernul și-ar fi respectat cuvântul, pensiile speciale ar fi trebuit tăiate în prima ședință de guvern”, a spus Băsescu, la reuniunea conducerii PMP.

Premierul Ludovic Orban a declarat, în urmă cu două zile, că se va face o analiză în privința pensiilor speciale, deoarece nu e atât de simplu să le elimini.

„Și legat de pensiile speciale vom face o analiză extrem de serioasă a modalităților, pentru că este extrem de simplu să spui că elimini pensiile speciale. Trebuie să stabilești niște măsuri de a corecta diferitele inechități”, a spus Orban.

Subiectul a fost atins și în cadrul întâlnirii de vineri dintre premier și liderii USR-PLUS care au cerut impozitarea pensiilor speciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-29Parerea ta...

CALATORUL
30 Noi 2019

Aici javra de Basescu are perfecta dreptate! Parlamentul Romaniei trebuie sa detina numai 2 autoturisme: pentru presedintele camerei Deputatilor si pentru seful senatului! Pensiile speciale trebuie sa devina O ISTORIE URATA!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Restauraţia nesimţirii Impozitarea bacşişurilor şi reinstaurarea pensiilor nesimţite au fost subiectele care au revoltat opinia publică şi au jignit bunul-simţ. Populismele au invadat ecranele televiziunilor rând pe rând, culminând cu ideea creaţă de a se introduce pensii speciale pentru ziarişti. În prostia lor, politicienii au crezut că rup gura târgului, că vor fi aplaudaţi şi adulaţi de media. Cât despre pensiile parlamentarilor, acestea sfidează tot poporul, care este deja cocoşat de nevoi. Ei tânjesc după pensiile încasate de magistraţi, şi astea tot speciale. Desigur, cutuma arată că vor urma poliţiştii şi armata, alte categorii excepţionale care trebuie bine hrănite, nu subnutrite, aşa cum este populaţia ţării. Povestea continuă cu sistemul sanitar care se doreşte scos de sub auspiciile legii bugetare, iar şpăgile date în sistem să devină o obligaţie cetăţenească
16 Apr 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray