2020-08-03 15:36

Băsescu îi cere președintelui Iohannis REVENIREA la starea de urgență

 |  00:08
Băsescu îi cere președintelui Iohannis REVENIREA la starea de urgență

Propunere surprinzătoarea făcută de fostul președinte Traian Băsescu. Fostul șef al statului îi cere lui Klaus Iohannis reinstaurarea stării de urgență pentru că românii nu respectă nicio regulă de protecţie.

„Cer revenirea la starea de urgenţă. Singura soluţie, nu văd alta, atâta timp cât starea de alertă a fost golită de orice conţinut pe bună dreptate. N-are ce căuta în acţiunea guvernamentală. Trebuia să se rămână la starea de urgenţă prin decret. Nici măcar cele mai civilizate state n-au reuşit să rezolve problema prin autoizolare voluntară”, a spus Traian Băsescu, la Digi 24.

Traian Băsescu susține că este nevoie să se intervină pentru că Guvernul a rămas fără instrument, iar pandemia poate să revină în forță. Fostul șef al statului reproșează și că Executivul nu reușește să gestioneze situația.

„Trebuie să intervină forţa de impunere de către stat a unor politici în momente de criză. Soluţia corectă e stare de urgenţă, preşedintele să stabilească în decret limitările şi timpul cât vor funcţiona. CCR pe bună dreptate a lăsat Guvernul fără niciun instrument. Discutăm de varianta în care ajungi la un anumit stadiu al relaxării. Ar trebui introduse în această stare de urgenţă măsurile de relaxare, cu păcănelele deschise, dar să fie decret şi stare de urgenţă. Pandemia poate să revină cu o forţă care nu o să ne placă, oricum preşedintele a vrut să scape mult prea repede de responsabilitate. Credeţi că actualul Guvern poate să treacă ceva ce i-ar fi favorabil? Uitaţi-vă la cum arată Parlamentul. Sunt incapabili să gestioneze o situaţie pe care să o facă să aibă cap şi coadă. O criză se gestionează văzând toţi paşii până la finalizarea crizei. Ei nu vad de pe o zi pe alta”, a mai spus Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-04Parerea ta...

DURDULACHE
04 Iul 2020

Basescu- un turnator la securitate ,adica un bulangiu nenorocit vrea stare de urgenta pt a stavili extinderea pandemiei Asta e ca si cand aceset bolsevic ar solcita si ar primi al treilea mandat la cotroceni Vad ca suedia a adoptat alt model si mai vad ca la ei treaba merge f oarte bine Pentru acest aspect traine iti dau tie personal o tona de placuta suedeza
DESFIINțAREA IPOCRIZIEI
04 Iul 2020

Matematica nu este doar acolo in argumentele lui Băsescu! Covit-19 este alături de dovezi demonstrabile verificabile - Moartea". Romanul este un semianalfabet o cunoaștem cu toții. Criminalul de Ion Iliescu a avut grija necesara de a fura infrastructura educației românești. Informația de buna calitate salvează și va salva într-un mod corect poporul roman.
QIORUL SECURIST PARSIV
04 Iul 2020

Nu mai pacaleste pe nimeni acest Qiombete spurcat,locul lui e la PUSCARIE
STABOR
04 Iul 2020

Sa urmareasca toate telefoanele . Ha , ha , ha .
DON
06 Iul 2020

Ce usor este sa dai sfaturi,dupa ce prin ,,manevre,,ti-ai asigurat un loc ,,caldut,,la Bruxelles,(asa cum a aranjat-o pe aia mica,cand era presedinte)) ,,uitand (dar poporul nu)de perioada nefasta pentru Romania,cand ai fost presedinte !!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz