2019-10-16 18:48

Băsescu îi dă REPLICA lui Ilan Laufer: ”Opriți-vă! Ați mers prea departe”

 |  23:28
Băsescu îi dă REPLICA lui Ilan Laufer: ”Opriți-vă! Ați mers prea departe”

Fostul președinte Traian Băsescu spune că declarația în care Ilan Laufer îl acuză de antisemitism pe actualul șef al statului, Klaus Iohannis, este „îngrozitoare”.

„Punct şi de la capăt !

Am văzut declaraţia fostului ministru Ilan Laufer de la pupitrul cu insemnele PSD. Îngrozitoare !

S-a ajuns prea departe în bătălia politică dintre Preşedintele României şi Dragnea/Tăriceanu, dintre Preşedintele României şi Guvernul României, dintre majoritatea parlamentară şi opoziţie, dintre ministrul justiţiei şi procurorul general dintre cei din stradă şi cei din Palatul Victoria, ajungându-se până la acuzaţii de antisemitism şi înaltă trădare . România a devenit pur şi simplu o ţară sfâşiată de bătălii politice.

Este evident că nimeni nu-şi mai alege mijloacele şi singurul obiectiv este distrugerea oponentului, într-o goană nesăţioasă pentru putere. 

Din păcate, în bătălia politică au fost antrenate şi instituţii teoretic nepolitice ale statului, fie că vorbim de structuri de securitate, justiţie sau instituţii de decizie economică. 

Din păcate, într-o perioadă în care UE se transformă, NATO se transformă, alianţele se schimbă sau se consolidează, rezultatul bătăliilor autohtone pare a îndrepta lucrurile către un dezastru politic, social şi economic al României, care pare nepăsătoare la ce se petrece în jurul său .

V-o spune unul care niciodată nu a refuzat bătălia politică : OPRIŢI-VĂ! AŢI MERS PREA DEPARTE !

Şi vorba Domnului Preşedinte Iohannis, „PUNCT ŞI DE LA CAPĂT”.

PS - Faceţi măi oameni buni un "Protocol de Colaborare Instituţională" care să cuprindă doar câteva obiective precise şi importante. Măcar pentru CENTENAR. Vă sună cumva cunoscută soluţia?”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-20Parerea ta...

PUNCT SI DE LA CAPAT
21 Noi 2018

Rautatea si ura a initiat o domnul de la Cotroceni Dansul chiar din primele ore dupa instalare a inceput cu ura si dezbinareaSi culmea el si atunci avea tot 27 de dosare penale dar ascunse bine de Lazarii lui A fost corcolit acest derbedeu hot de unii din justitie dar iata ca s a aflat tot si sincer acum este dispretuit mai mult ca niciodataAre un caracter marsav si murdar
ADINA
21 Noi 2018

Esti batut in cap ,dle comentator 'punct si de la capat' . Ti-a spalat PSD ul rizurile de pe creier si nu se mai agata nici o idee. Vai de tara asta in care daca stii sa scrii ai dreptul sa comentezi pe site...comunist ce esti...cu ideile tale distrugi tinerii si viitorul tarii, te pomenesti ca si votezi... sau te duci doar la fasole...
ANONIM
21 Noi 2018

Cum distrug tinerii Le dau eu droguri la,, untoaldul '' vostru unde ademeniti si copii la droguri si destrabalare?II platesc eu din bani murdari ale unor agentii straine si dubioase sa iasa in strada ca sa darame si sa creeze haos in frunte cu un individ si el dubios cu geaca rosie?Dar idolul vostru ce face,el nu distruge tineri dand exemplu de cum sa furi statul roman si sa fii adept al unei organizatii fasciste cu care furi si dezmostenesti cu acte false Acestea sun valorile democratice ale tale si ale sasului ?Macar ascunde te si taci din gura ca sunteti rautatea intruchipata si destrabalarea si minciuna Siktir domnule NAZI!
ANONIM
21 Noi 2018

La vanatoare se duce seful paznicilor criminalul pohontu amantul sasuluiEi doi !
@ADINA
22 Noi 2018

Uitati va ce idei au in cap nazistii Daca esti corect si cinstit si aperi valorile nu e bine ca dai exemplu rau tinerilor Drogurile batale vina!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray