2020-08-15 23:16

Băsescu îi FACE PRAF pe Ponta și Dragnea: ”Oameni de proastă calitate umană”

 |  22:43
Băsescu îi FACE PRAF pe Ponta și Dragnea: ”Oameni de proastă calitate umană”

Fostul președinte, Traian Băsescu a caracterizat partidul nou lansat luni de Victor Ponta, căruia nu-i dă nicio șansă. Băsescu este de părere că totul este doar un război între Ponta și Dragnea, doi oameni ”de cea mai proastă calitate umană”.

”Ce intelege Ponta prin opozitie, opozitie la Dragnea sau la socialism, va fi de centru stanga, e vb de batalia de doi oameni de proasta calitate umana care se urăsc, adica in relatia cu ceilalti oameni au doar interese.

Eu m-am despartit de PDL, ati auzit ceva de la noi, astia cum povestesc de la K2, asta arata omul de proasta calitate, sunt intr-un partid cu suport popular major, Ponta nu va face un mare partid, unul din obiective e intoarcerea la conducerea PSD pe care a dat-o tot de sluga ce e” a declarat Traian Băsescu la TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-29Parerea ta...

UDREA PRESEDINTE BERCEA PREMIE
29 Mai 2018

ce calitate lux erau chilotii lui udrea unde tragea limbi qiombetele
BASESCU PSD-ISTUL
29 Mai 2018

Deputatul PMP Valeriu Steriu a anunțat pe Facebook înscrierea în PSD. ”Mă întorc în familia mea politică, PSD. Revin în grupul PSD din Camera Deputaților”, a scris Steriu, criticând decizia lui Traian Băsescu de a denunța fuziunea cu UNPR. Șapte din cei 23 de senatori și deputați ai PMP intrați în Parlament la alegerile din 2016 provin din fostul UNPR, formațiune cu care partidul lui Traian Băsescu a decis să fuzioneze și care a intrat în proces de dezintegrare după problemele penale ale lui Gabriel Oprea. PSD a pierdut patru deputați în favoarea partidului Pro România, condus de Victor Ponta. De la PMP a plecat Ion Tăbugan, fără a anunța însă partidul în care se va înscrie, iar de la PNL deputatul Daniel Olteanu a plecat la ALDE. Lista parlamentarilor PMP care au venit din UNPR: Valeriu Steriu Adrian Mocanu Cornel Sămărtinean Cristian Sefer Gabi Ionascu Ion Ganea Ion Tăbugan
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz