2019-08-23 08:34

Băsescu îi ia APĂRAREA lui Grindeanu: ”Lui Dragnea i s-a umflat capul, se crede NAPOLEON”

 |  20:03
Băsescu îi ia APĂRAREA lui Grindeanu: ”Lui Dragnea i s-a umflat capul, se crede NAPOLEON”

Fostul președinte Traian Băsescu îi ia apărarea premierului Grindeanu în disputa acestuia cu mai mulți lideri ai PSD care l-ar prefera schimbat din funcție. Băsescu nu e de acord cu schimbarea lui Sorin Grindeanu și dă vina pe invidia lui Dragnea pentru ceea ce se întâmplă în aceste zile.

”Nu există niciun motiv pt schimbarea guvernului, ar fi un moment inutil de instabilitate, economia merge singură...că premierul se numeşte Grindeanu, Dragnea...e un moment de graţie, economia creşte singură.

E o prostie schimbarea guvernului, Grindeanu pare a fi mai prudent decât demagogia specifică PSD, Grindeanu şi ministrul de finanţe par mai prudenţi în a se arunca cu capul înainte într-un bazin fără apă. Întrebarea este de ce îi sunt ostili lui Grindeanu...pt că aşa e în PSD, până nu se mănâncă unii pe alţii nu se lasă, luaţi toată istoria PSD, şi-au distrus toţi preşedinţii, toți premierii. Grindeanu, dacă rămâne încă un an premier, va deveni unul din marii lideri ai PSD, ori Dragnea nu suportă această abordare...altfel, ce să-i reproşezi lui Grindeanu?

Eu cred că Grindeanu şi ministrul de finanţe încearcă să tragă frâna demagogiei lui Dragnea, căruia i s-a umflat capul şi se crede un soi de Napoleon al guvernării României” a declarat Traian Băsescu la RomâniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-10Parerea ta...

HAINEALA MARIUS
09 Iun 2017

Doamne ce prost este crucisala asta nebuna Esti invidios pe niste oameni normali competenti si sanatosi la cap PSIHOPATULE !
CE BOSOROG !
10 Iun 2017

ai imbatranit si parca esti un cimpanzeu mosule !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray