2020-07-02 08:41

Băsescu îi PUNE LA PUNCT pe Dragnea și Tăriceanu: ”Unde e INTERESUL României?”

 |  19:00
Băsescu îi PUNE LA PUNCT pe Dragnea și Tăriceanu: ”Unde e INTERESUL României?”

Fostul președinte Traian Băsescu critică modul în care se poartă în Parlament bătălia pentru legea offshore și, mai ales, implicarea celor doi ”atleți ai bătăliei” – Dragnea și Tăriceanu pe care îi acuză că nu urmăresc interesul României.

”Dar interesul României ?

În Parlamentul României este o bătălie fără menajamente pentru legea offshore care vizează taxarea extracţiei de gaze din Marea Neagră.

„Atleţii” bătăliei sunt Dragnea şi Tăriceanu.

Tăriceanu vrea taxe cât mai mici pentru a-şi satisface clientela şi a răspunde pozitiv loby-ului OMW şi EXXON, în timp ce Dragnea,supărat că nu a fost dus în America, se răzbună şi introduce taxe care fac practic necompetitive pe piaţă gazele româneşti din Marea Neagră favorizând astfel GAZPROM.

În această dispută purtată de cei doi aranjori prin servitorii de meserie Iulian Iancu pentru Dragnea şi Varujan Vosganian pentru Tăriceanu, lipseşte un element esenţial: INTERESUL ROMÂNIEI .

Mă întreb, de unde până unde, deciziile în privinţa unui subiect precum resursele de gaze ale ţării sunt gestionate de doi preşedinţi de partide sau de preşedinţii celor două camere.

Unde este guvernul, unde sunt specialiştii, unde este interesul României ?” scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

FLOTA DIN COSTA RICA
03 Oct 2018

unde este curva din plescoi/ tot acolo este si interesul qiorului
CORECT
03 Oct 2018

De cand negocierile sunt facute de cei doi sefi de partid si nu de GUVERN. SUNT ATRIBUTIUNILE EXECUTIVULUI NU ALE LEGISLATIVULUI. VEORICA VASILICA E TREABA EI..... HE he he...!
VIN OAMENI VERZI - ROSI .
03 Oct 2018

SA VA IA DRACU PE TOTI TILHARI DIN POLITICA
ANONIM
04 Oct 2018

POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI A DEMONSTRAT ASTA IN SUTE DE ANI DE EXISTENTA. ARE IN GENA SA CULTURILE; HOTIEI, TRADARII, CURVASARIEI, LACOMIEI, URII, UCIDERII, ETC SEMENILOR SAI. TOATE ACESTE NENOROCIRI, PENTRU CARE NU EXISTA LEAC, SUNT ACUMULATE DE LA POPOARELE MIGRATOARE, COTROPITOARE CARE AU INVADAT IN ISTORIA TIMPULUI, VREMELNIC ACESTE TINUTURI PAMANTESTI ALE ROMANIEI. POPORUL ROMAN ESTE PE CALEA DISPARITIEI SALE DEFINITIV SI IREVOCABIL, CA SI ALTE CIVILIZATII DISPARUTE PENTRU CA S-AU COMPORTAT, DEVORAT CA; SACALII, RECHINII, HIENELE, ETC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz