2019-11-21 08:28

Băsescu îi RĂSPUNDE Gabrielei Firea: ”Nu se mai oprește din MINCIUNĂ”

 |  18:27
Băsescu îi RĂSPUNDE Gabrielei Firea: ”Nu se mai oprește din MINCIUNĂ”

Fostul președinte și lider PMP, Traian Băsescu o acuză de minciună pe Gabriela Firea după ce primarul capitalei l-a acuzat de înțelegere cu Liviu Dragnea pentru a-i bloca proiectele în Consiliul General.

”Doamna Firea nu se mai opreşte din minciună. Ultima, afirmă mincinos că m-am înţeles cu Dragnea ca cei 4 consilieri generali ai PMP să nu-i voteze proiectele prin care drenează banii Primăriei Capitalei către clientela politică din Ilfov.

Fără să verifice, televiziunile miluite cu peste 4,1 mlilioane Euro publicitate de la Primăria Capitalei au difuzat „ştirea” cu mult entuziasm.

În realitate :

1.Cu Dragnea nu am nici un fel de comunicare nici direct şi nici prin intermediari . Ultima dată am vorbit cu Dragnea la Parlament prin primăvara anului trecut ;

2. PMP este partid de opoziţie şi nu-i votează proiectele dubioase ;

3. Pentru Consiliul Judeţean Ilfov nu m-a sunat Dragnea ci Gabriela Firea rugându-mă insistent ca cei doi consilierii PMP să voteze pentru preşedintele propus de PSD. Am refuzat solicitarea deşi rar refuz o doamnă (aici nu era cazul), cerând consilierilor PMP de Ilfov să dea votul în favoarea PNL.

Dacă nu vă amintiţi Doamnă Firea, consultaţi-vă propriul telefon” scrie Băsescu pe Facebook.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea l-a acuzat pe Liviu Dragnea că a făcut o înțelegere cu Băsescu împotriva sa, după ce un proiect important a căzut la vot în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.           

„Când înainte de şedinţă ţi se spune că proiectele pe care le-ai propus sunt foarte benefice, dar că nu pot să voteze pentru că sunt jocuri de culise şi ei sunt mult prea mici... În Consiliu PSD are 24 de membri, ALDE are 4. Practic, majoritatea PSD-ALDE poate să voteze să fie aplicabile toate proiectele. Consilierii generali PMP au spus că este o înţelegere la nivel înalt între domnul Băsescu şi domnul Dragnea să nu mai fie susţinute cu un vot, două proiectele. Noi am avut un coleg absent motivat, într-o delegaţie. În premieră, colegii de la PMP au spus că nu vor să voteze din motivul exprimat mai devreme", a declarat Firea la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-19Parerea ta...

TRAINELCELCHEL
20 Oct 2018

Se vede ca mincinos la mincinos cunoaste, ce imi este fii-rea ce este chelioja ?!? Doua panarame sinistre pe capul bucurestenilor !
ANONIM
20 Oct 2018

De cand il stiu si din cate am citit despre caricatura asta umana si chioara si destrabalata la el minciuna este a doua natura .La el bune ,corecte si cinstite sunt curvele hoate si imorale Femeile cinstite sunt dispretuite Iata buna este Ciociolina din PLescoi un curvete hot si parsiv ca si el
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray