2020-02-21 14:22

Băsescu îl acuză pe Iohannis de dispreț

 |  14:22
Băsescu îl acuză pe Iohannis de dispreț

Traian Băsescu s-a declarat indignat de gestul actualului președinte, Klaus Iohannis, de a anula recepția de 1 Decembrie de la Cotroceni, după ce, cu scurt timp în urmă, a ciocnit șampanie cu noul Guvern.

"Ziua naţională nu poate fi mutată de la un demnitar la altul. A fost o mare greşeală a lui Iohannis de a nu face recepţia. Este vorba despre neglijarea unui eveniment istoric pentru România. Ca primar de Sibiu nu a participat niciodată la manifestările de ziua naţională. Şi-a asumat responsabilitatea pentru a-şi manifesta dispreţul faţă de ziua naţională. A ales să anuleze recepţia sub un aspect pueril. A organizat cupa de şampanie cu guvernul lui, dar cu poporul lui nu a vrut să facă nimic.

De ziua naţională dau mesaje către popor toţi neaveniţii ca Gabriel Oprea, care pe unde apucă. Eu nu mă duc la un substitut de manifestare ca cea a lui Tăriceanu. El e un neales", a tdeclarat Băsescu la RTV.

Nici premierul Dacian Cioloş nu a scăpat de actualul şef al MP. "Nu e nicio ruptură între Cioloş şi Iohannis. Premierul se duce la recepţia lui Tăriceanu pentru că are nevoie de voturile Senatului. El e un bun politician, să terminăm cu povestea cu tehnocratul. Are nevoie să treacă mai multe legi, de asta face aşa", a încheiat fostul preşedinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine