2020-01-21 02:21

Băsescu îl acuză pe Iohannis de superficialitate

 |  13:56
Băsescu îl acuză pe Iohannis de superficialitate

Fostul președinte, Traian Băsescu, președinte al PMP a declarat la Digi24 că actualul șef al statului nu este un alt tip de președinte, ci doar un om superficial.

Băsescu a admis că el a fost un alt tip de conducător, unul activ și implicat în toate activitățile statului. A crezut că Iohannis este un președinte moderat, mai degrabă diplomat însă a constatat altceva, conform celor povestite la Digi24. De aceea, Băsescu l-a catalogat pe Klaus Iohannis drept un președinte superficial.

Și fostul președinte a oferit și un exemplu: un act de la Uniunea Europeană care a dezavantajat clar România nu a fost cu atenție studiat de echipa președintelui pentru a fi contestat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-24Parerea ta...

ANONIM
24 Iul 2016

EI SUNT TUSEA SI JUNGHIUL PT SANATATEA ROMANIEI.
DOI PRESEDINTI
10 Aug 2016

care nu ar fi meritat sa ajunga presedinti Unul psihopat deci nebun si unul superficial dar amandoi HOTI
CROCODILUL FLAMAND
10 Aug 2016

FIECARE ARE DREPTUL LA O PARERE....REFERITOR LA LUPTA CU CORUPTIA...REGIMUL JOHANNIS LUCREAZA NEMTESTE...MASOARA DE 2ORI SI TAIE ODATA.............IAR REGIMUL QIOMBETELE ERA MARIONETA MAFIOTILOR SI A TRANSFORMAT LUPTA CU CORUPTIA IN EXECUTAREA DUSMANILOR POLITICO-ECONOMICI..PE MODELUL ERDOGAN(TOATA LUMEA CARE O CRITICA PE UDREA AJUNGEA LA PUSCARIE) PRECUM VEDETI NICI EUROPENII NICI AMERICANII NU L-AU CRITICAT PE JOHANNIS...DOAR CORUPTII FAC SCANDAL SI CIRC IEFTIN>>>>>AM SPUS "REGIMUL"....DEOARECE NICI UN PRESEDINTE NU E POLI-CALIFICAT....ARE UN INTREG "REGIM"....SAU CUM NAIBA SA-I SPUNEM...APARATUL PREZIDENTIAL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray