2020-06-02 17:03

Băsescu îl ACUZĂ pe șeful statului: ”Iohannis i-a PĂCĂLIT pe români!”

 |  23:33
Băsescu îl ACUZĂ pe șeful statului: ”Iohannis i-a PĂCĂLIT pe români!”

Traian Băsesu - fostul președinte al României - consideră că românii au fost păcăliți de Iohannis la Referendum, cu sau fără voia lui.

Traian Băsescu a declarat, după decizia CCR, că românii au căzut într-o capcană, din dorința de a da frâu liber luptei împotriva corupției.

"Nu poți să introduci pentru o categorie interdicție de amnistie și grațiere. Curtea Constituțională a luat o decizie care nu putea fi alta.

Acum discutăm de un demers neconstituțional al președintelui României. Românii au venit într-o capcană, din dorința de a da frâu liber luptei împotriva corupției.

E o responsbailitate uriașă a celui care cheamă poporul la vot, să-l întrebe un lucru viabil din punct de vedere constituțional. Democrația nu se salvează prin nerespectarea Constituției.

Președintele putea să se ducă în Codul Penal, nu în revizuirea Constituției, adică să-și facă un obiectiv din modificarea Codului Penal”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-19

In legatura cu acest articol...

Tudorel Tudorel, REACȚIE la decizia CCR legată de AMNISTIA şi GRAȚIEREA pentru fapte de CORUPȚIE

Tăriceanu cere DEMISIA președintelui Klaus Iohannis. Care sunt MOTIVELE

Gabi Firea s-a RĂZGÂNDIT. Ce condiții pune pentru a CANDIDA la prezidențiale
Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
19 Iul 2019

FALS...referendumul este 100% legal si ca sa modifici constitutia este iarasi legal odata ce ai un referendum validat Problema este ca suntem condusi de cei care nu vor sa se pedepseasca coruptii,exact cum a spus Augustin Zegrean Cat despre acest personaj malefic si parsiv Basescu....sa fim seriosi.cine mai asculta minciunile lui isi merita soarta sa fie mintit si pacalit
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine