2019-07-15 21:16

Băsescu îl ATACĂ pe Năstase: ”Oare astfel de CRIME se prescriu?”

 |  22:09
Băsescu îl ATACĂ pe Năstase: ”Oare astfel de CRIME se prescriu?”

Fostul președinte Traian Băsescu lansează un atac dur la adresa fostului premier Adrian Năastase, după ce acesta l-a acuzat că ar fi vândut băncile românești. Într-o postare pe Facebook, Băsescu amintește că Adrian Năstase a fost cel în mandatul căruia au fost privatizate marile combinate ale industriei românești.

”Adrian Năstase, stai omule liniştit în Zambaccianul tău 

Adrian Năstase întrece orice măsură, contrazicând lucruri care sunt de notorietate. După zicerile lui Năstase, Băsescu a privatizat PETROM, ARO, Combinatul Siderurgic Galaţi, Bănci, Alro Slatina, COS Târgovişte etc., sau poate tot Băsescu a făcut contractul cu Bechtel.

Adrian Năstase se face a nu înţelege că problema nu este privatizarea. Procesul de privatizare trebuia să se petreacă pentru că prin Constituţie ne-am declarat a fi o societate capitalistă, pentru a creşte competitivitatea economiei româneşti şi pentru a scăpa de căpuşele FSN-iste care sugeau toate veniturile companiilor, inclusiv ale băncilor.

Recunosc, mi-ar fi plăcut să fiu eu cel care a privatizat economia României pentru a o scoate de sub controlul guvernelor şi al firmelor care căpuşau inclusiv băncile, împingând economia spre faliment. Dar soarta a făcut ca în Aprilie 2000 să intru în campanie şi în Iunie să devin Primar General (ce ghinion şi pe capul lui Năstase). 

Din păcate, firmele au fost doar evaluate în timpul guvernului CDR din care şi eu am făcut parte şi am coordonat programul de evaluare. Drama a fost că privatizarea s-a făcut în timpul guvernului PSD condus de Adrian Năstase, ceea ce a generat cel mai mare jaf post – decembrist.

A uitat Adrian Năstase că stătea la masă cu preşedintele OMW şi „negocia” privatizarea (furtul) PETROM cu tot cu resursele de ţiţei şi gaze, a uitat Adrian Năstase cum anunţa privatizarea ARO Câmpulung către un „mare” investitor american care a vândut uzina la fier vechi, a uitat Adrian Năstase privatizarea Combinatului Siderurgic Galaţi cu intermedierea lui Tony Blair, a uitat Adrian Năstase cum a cedat ruşilor în mod fraudulos pachetul majoritar la ALRO Slatina, a uitat Adrian Năstase cum a dat ruşilor pe nimic Combinatul de Oţeluri Speciale din Târgovişte sau în ce condiţii a privatizat băncile româneşti care fuseseră deja devalizate de clientela FSN în perioada 1990-1996.

Marea şi reala problemă, pe care Adrian Năstase se face că nu o înţelege este, CUM S-A FĂCUT PRIVATIZAREA şi ÎN FOLOSUL CUI ? Iar aici, responsabilitatea lui Adrian Năstase este majoră de la privatizarea PETROM şi până la contractul de autostrăzi cu Bechtel. Nu sunt jurist şi nu mă pricep, dar întreb: oare astfel de crime se prescriu? Probabil că da, dar îţi rămân în CV.”, scrie Traian Băsescu, pe pagina personală de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-19Parerea ta...

CORECT
19 Oct 2018

Cei mai mari hoti si borfasi care au distrus Romania de la radacini au fost voiculescu si acest impostor nastase care dintr-un salariu de bugetar are un domeniu impresionant la Cornu. De la dictatorul nastase s-a inspirat taranoiul draknea care face coppy-paste. Acesti impostori nu merita nici sa mai traiasca , impreuna cu organizatia mafiota psd.
CIRC MAFIOT COMPLICI
20 Oct 2018

asta a fost o pacaleala permanenta dupa 1990.....Gigel e un hotzoman votati-ma pe mine Gigel BIS ca sa fur eu si mai tare//Dupa parerea mea sunt toti implicati dar arunca pisica de la unul la altul ca sa distraga atentia
ANONIM
20 Oct 2018

Spune te rog bai chiorule parsiv si nebun unde sunt banii ,cei 20 de miliarde de euro luati in 2009 de la FMI Ce s a facut cu ei ?A fost cea mai mare suma imprumutata de statul Roman pe care poporul acesta pe care tu si camarila il dispretuesti a trebuit sa l achite cu taieri de salarii si pensii ,inchideri de spitale ,scoli si gari si gradinite Cati din acesti bani ti au revenit tie si camarilei ,hot marsav Stii ce meriti tu si ai tai ?Meritati impuscati in cap fara judecata mizerii umane ce sunteti Mugur Izarescu ,acest individ josnic a primit 28 de milioane de euro drept premiu de performanta (performanta de a fura de la gura copiilor nostri) Ce tupeu mai ai sa acuzi pe altii cand tu esti cel mai scarbos individ si cel mai mare hot al acestei tari O sa platesti totul candva ,!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray