2020-02-21 14:27

BĂSESCU îl face praf pe COLDEA: ”Era în stratosferă”

 |  23:21
BĂSESCU îl face praf pe COLDEA: ”Era în stratosferă”

Fostul președinte, Traian Băsescu a declarat duminică, în cadrul emisiunii ”Dosar de politcian”, că nu știa despre relația dintre Florian Coldea și Sebastian Ghiță și că a avut o colaborare instituțională cu serviciile.

”Eu am avut cu SRI, având în vedere că mi-am asumat să desemnez oameni din opoziție, aceeași relație pe care am avut-o și cu SIE. Am avut o relație absolut instituțională cu serviciile”, a spus fostul șef al statului.  

Întrebat crede că i s-a urcat puterea la cap generalului Coldea, Băsescu a răspuns: ”Cred că în 2014 era deja puțin în stratosferă. Poate și tinerețea... La 40 și ceva de ani, pe asemenea, funcție, încă ești tânăr. Dacă nu mă înșel, el avea 33 de ani când l-am numit”. 

În ceea ce pivește faptul că Sebastian Ghiță a prezentat imagini cu Florian Coldea ce ar fi fost filmate la vila fostului deputat din Cheia, dar și alte dovezi care ar arăta că acesta își petrecea vacanțele împreună cu Ghiță în Seychelles sau în Italia, Băsescu a afirmat: ”Cine crede că un șef de serviciu, la asemenea funcție, pleacă în afara UE sau SUA și își cumpără biletul de la o agenție și știe toată lumea. Să fim serioși, cineva trebuia să cumpere pe alt lume, după mine.  Nu pun mâna în foc pentru el, dar într-un loc atât de exotic, să lași o asemenea dâră... Nu îl apăr deloc, dar nu exclud această posibilitate dacă e să fim cinstiți”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15Parerea ta...

RAID
16 Ian 2017

Un vacar din arad ajuns p rim adjunct al sri numit de jefuitorul de țară b ăsescu.asta a fost susț inut de socrul sau din sr i ,de falca de la arad.a stat prea mult in functie .ca si isărescu care a devenit nociv pentru tara .de ce isarescu mai este in functie când se stie ca este angajatul fmi?gra v este ca infractorii au cale liberă la tv.numai slugi ale jefuitorilor de țară vezi la tv.si cna doarme in post.in mod no rmal mascatii trebuie sa- i ia direct din studio.
CONSTANTIN
16 Ian 2017

PAPAGALULE NAPARLIT, PAI DACA STIAI CA LUI COLDEA I S-A URCAT PUTEREA LA CA P , DECE NU L-AI SCHIMBAT ? ERA LA LATITUDINEA TA, DAR ATUNCI TI-A CONVENIT SA RAMANA IN FUNCTIE. AR TREBUI SA-TI FIE RUSINE SI CHIAR TEAMA DE CE STIE SI O SA SPUNA COLDEA DE SPRE TINE SI ALTII CA TIN E ! ATUNCI O SA VEZI CINE ESTE ADEVARATUL COLDEA !
SRII
16 Ian 2017

pai sri si dna stateau si se uitau cum jefuiau tar a in timp ce taiau din sa larii si mareau tva la 24 la suta.sri si dna sa ra spunda ce a facut bnr si basescu cu 20 mld de euro de la fmi ?CUM DE MAI ES TE ISARESCU IN FRUNTEA BN R DIN 1990 ?de ce?coldea macar acum sa spui tot ce stii de jefuitorii tarii intr-o conferinta de pre sa ca nu mai ai ce pierde .si de slugile mafiei de la tv ,jurnalistii jefuit orilor de tara.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine