2020-08-06 04:52

Băsescu ÎL FACE PRAF pe Meleșcanu: ”Cea mai mizerabilă propunere, este GAGA!”

 |  23:17
Băsescu ÎL FACE PRAF pe Meleșcanu: ”Cea mai mizerabilă propunere, este GAGA!”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat luni la Digi24 că propunerea ca Teodor Meleșcanu să preia șefia Senatului, cu sprijin PSD, „este cea mai mizerabilă propunere care se putea face”. Asta înseamnă „ca și cum ai pune un rățoi care nu mai poate gândi, să îl pui popârcă în fruntea Senatului. Meleșcanu este gaga, înțelegeți?”, a spus Traian Băsescu.

În ceea ce-l privește pe Teodor Meleșcanu, fostul președinte - care în feburarie 2012 îl numea pe fostul ministru de externe în fruntea SIE - spune că  „el a compromis politica externă”. 

„Darămite să conducă Senatul, să devină al doilea om în stat, deci dacă asta e propunerea lui Dăncilă și dacă cea de mai înainte a fost afirmația lui Ponta puteți să puneți lucrurile cap la cap și să vedeți cât de mizerabile sunt jocurile în jurul PSD-ului și a Pro România, oamenii ăștia au trăit în minciună, trăiesc din minciună și în continuare și nu fac decât să facă, spun ei, jocuri”, a afirmat Traian Băsescu, luni, la Digi 24.

Meleșcanu „e un aspirator de funcții oricând”, a adăugat Traian Băsescu, care crede că prin această mișcare, Viorica Dăncilă i-a întins o capcană lui Victor Ponta.

„Ce să spun, Meleșcanu ar fi cea mai mare rușine a clasei politice românești, dacă va fi proptit în fruntea Senatului”, a completat Băsescu. El a mai spus că Victor Ponta este un „nemernic” care i-a adus atingere demnității persoanei răspândind în spațiul public o asemenea „aberație”, că Traian Băsescu ar susține-o pe Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-02Parerea ta...

PISATUL NATIUNII
02 Sep 2019

Neobrazatul asta chior a bagat iar rahatul in ventilator
PETROV,MAI PETROV!
03 Sep 2019

Incet cu tambalul pe scari Vad ca nu mai ai nici simt nici rusine Domnul Melescanu nu a facut porcariile tale nici 0001 %Te ai ratoit la politicienii rusi pe la Consiliul europei ai sabotat trecerea avionului cu copii pe deasupra romaniei deoarece acolo era si vicepremierul rus si ce ai realizat Am platit dublu pretul gazelor rusestiNu ai platit tu ,am platit noi ,prostii care te au ales ca sa faci prostii Siktir japita pisata
BAI PETROV !
03 Sep 2019

Ce ai mai merita tu un glonte in ,,numele tatalui'' ,bai scarba tradatoare Antiroman dobitoc ce esti Dar poate s o gasi cineva ...bai scarba!
WERNNER
04 Sep 2019

va ofticati vitelusi psd-isti cu cabina?petrov nu meriti un glonte,e prea nobil ptr.tine,ci un tarnacop in capul tau rosu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz