2020-07-14 10:49

Băsescu ÎL FACE PRAF pe Orlando Teodorovici: ”Nu e o soluție nici măcar pentru CONTABIL la o scară de bloc”

 |  21:51
Băsescu ÎL FACE PRAF pe Orlando Teodorovici: ”Nu e o soluție nici măcar pentru CONTABIL la o scară de bloc”

Fostul președinte, Traian Băsescu îl face praf pe Ministrul Finanțelor Publice, Orlando Teodorovici și îl ironizează pentru intenția acestuia de a candida la alegerile prezidențiale: ”nu e o soluție nici măcar pentru contabil la o scară de bloc”.

„Teodorovici nu e o soluție nici măcar pentru contabil la o scară de bloc. Nu cred că Teodorovici e la încălzire pentru funcția de președinte al României”, a afirmat Băsescu.

Fostul președinte a adăugat că Viorica Dăncilă este cea mai bună soluție, în prezent, pentru șefia PSD.

„Cred că doamna Dăncilă e cea mai bună soluție în momentul de față. Uitați-vă că înainte de acest Congres au fost unii care voiau amânări, ca să pregătească Congres după prezidențiale. Era vorba de doamna Firea, domnul Stănescu. I-a agățat în cuier ca pe haine de schimb. Vă place, bine. Nu, bună ziua. Nu s-a jenat deloc să facă schimbări într-un proces care era necesar”, a completat Traian Băsescu.

Acesta a mai spus că va fi nevoie probabil de un nou Congres al PSD, precizând că Dăncilă a dorit un astfel de eveniment și acum pentru a nu fi premier și să ocupe doar interimar funcția de președinte al partidului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-28Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ --BONTON
29 Iun 2019

Ai terminat cu PDLul ,l ai transformat in,, cutiuta ta de viteze'' si din aceasta cutiuta scoti biletele care te ajuta doar pe tine sa accezi spre locuri unde nu ar trebui sa ajungi niciodata intr o lume normala Locul psihopatilor si hotilor ca tine este la spitalul de nebuni si la puscarie ,netrebnic bolnav si sadic Scarnavie destrabalata si tradatoare de neam Siktir !In privinta PSD ului sa stii ca acest partid cu bunele si relele sale nu se compara cu partidul tau de raufacatori iar tu nu te compari nici cu ultimul om ,paznic sau portar la usa PSDVezi ti de porcariile tale si stai in banca ta japita betiva ce esti Inca odata SIKTIR jigodie neispravita!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Iun 2019

terminati cu clonele...scrieti cu numele vostru
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz