2020-07-04 00:08

Băsescu îl IRONIZEAZĂ pe Dragnea: ”Daddy dă vitamine din banii serviciilor”

 |  17:25
Băsescu îl IRONIZEAZĂ pe Dragnea: ”Daddy dă vitamine din banii serviciilor”

Fostul președinte, Train Băsescu ironizează ultimele declarații ale liderului PSD, Liviu Dragnea care a anunțat duminică că va tăia din bugetul serviciilor și va acorda, în schimba, bani pentru vitamina D pentru copii.

”Dragnea dă vitamine la tot poporul din banii serviciilor!

“Daddy Vitamină” s-a supărat pe viaţa lui amară şi a hotărât să chelească bugetele serviciilor de sume importante pe care să le dedice cumpărării de vitamine.

Ce l-o fi supărat pe “Daddy Vitamină” aşa de tare de a uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor de două ori pe săptămână în întâlnirile de la K2 în perioada 2010-2014, că îi plăcea să mângâie cu gingăşie ghipsul doamnei Koveşi, să aducă mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dâncu şi Ponta, că se gudura ca un pudel cu şoricul în dinţi la T 14 sau o făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America .

Eu nu spun că nu trebuie tăiat din bugetul serviciilor secrete. În mod cert se pot face reduceri ale acestor bugete dar pentru asta trebuie să aplici o reţetă şi anume :

1. Se ia lista cu priorităţile informative pentru anul 2019 aşa cum ele au fost stabilite de CSAT încă de anul trecut .

2. Se analizează lista şi se stabileşte reducerea acesteia (bugetul este corelat cu fiecare element al listei de priorităţi informative ).

3. După ce se reduce lista priorităţilor informative aprobată de CSAT în şedinţă la care au participat miniştrii şi premierul, se face reducerea bugetului cu sumele corespunzătoare reducerii de activitate.

Şi uite aşa se poate face o economie prin reducerea bugetului serviciilor secrete.

Banii economisiţi prin aceste reduceri se predau lui Daddy care merge la prima farmacie, cumpără vitamine şi le împarte la tot poporul.

PS – Dacă tot şi-a descoperit veleităţile de “doctor national”, oare Daddy ar putea face ceva să găsim vaccin antigripal la medicul de familie sau la farmacii, că de propaganda doamnei Pintea ne-am cam săturat.” scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-04Parerea ta...

ANONIM
04 Feb 2019

Poate ai dreptate chiorule doar intr o mana ca in cealalta ai un cap de ......p....la
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
04 Feb 2019

cati kilometri de p...a au intrat in cotoroantza cioropina de plescoi? Basescu nu stie ca el doar tragea limbi unde bagau altii p....a,adica in curul lui MATA HARi din PLESCOI Cica a ramas gravida,din cauza lui Basescu,marinarul a lins ceva de la altii si a vomitat intre picioarele ei Asa se practica la spurcatii astia..porcii porcilor si scroafele scroafelor sunt mai curati decat panaramele din politica-bordel
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
04 Feb 2019

GHITA,UDREA,BASESCU,DRAGNEA sunt aceeasi mafie-bordel
ANONIM
05 Feb 2019

MAI CHIORULE CRIMINAL MURI-TE-AR NEPOTII DE AVITAMINOZA IAR TU DE DIABET .ITI DA MANA SA VORBESTICA TU TE-AI OPERAT LA VIENA PE CAND ALTII NU AU BANI DE INSULINA SAU LA COPILASI DE MEDICAMENTE DE SCUMPE CE SUNT IAR DACA CINEVA VREA SA FACA UN BINE PENTRU AMARATII LUMII ASTEIA E IRONIZAT PORC BANDIT SI CRIMINAL CE ESTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz