2019-08-18 11:58

Băsescu îl IRONIZEAZĂ pe Gabriel Oprea după ce a TRUCAT fotografia cu Obama: ”Vai de capul tău, amărâtule!”

 |  23:02
Băsescu îl IRONIZEAZĂ pe Gabriel Oprea după ce a TRUCAT fotografia cu Obama: ”Vai de capul tău, amărâtule!”

Fostul președinte Traian Băsescu îl ironizează pe Gabriel Oprea, acuzat că a postat pe Facebook o fotografie trucată în care pare că dă mâna cu preşedintele SUA, Barack Obama.

„Vai de capul tău amărâtule. Profesorul doctor, general, Gabriel Oprea, chiar a ajuns tare rău şi jos dacă pentru imagine (fără acoperire) falsifică fotografiile de la întâlnirea mea cu Barak Obama. Înţeleg că falsul este semnalul relansării sale în politică, dar pare că falsul a fost şi semnul sub care şi-a construit toată viaţa marele profesor îndrumător de doctorate. Altfel, eu îi doresc sănătate. Vai de capul tău amărâtule!”, a scris pe Facebook Traian Băsescu.

Întrebat de jurnaliștii PressOne cine i-a dat fotografia, Gabriel Oprea a spus că a primit-o de la cei care au făcut poza, dar nu poate să spună cine.„Doamnă... intrăm în penibil. Mi-au dat poza cei de acolo, care au făcut poza, mi-au dat şi mie mai multe poze. Chiar s-a semnat atunci, dacă vă aduceţi aminte, un parteneriat pentru secolul XXI, a fost foarte importantă vizita. Nu pot să vă spun cine mi-a dat poza. Cine a făcut-o acolo. Chiar am fost acolo şi chiar, când eşti în sală şi eşti prezentat, se dă mâna cu fiecare persoană. Nu este ceva extraordinar. Chiar ăsta a fost momentul. Am fost acolo”, a spus Oprea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-29Parerea ta...

FIDEL
30 Iun 2018

L-a dat de gol besea pe mincinosul izmanar cu 14 stele !
ANONIM
01 Iul 2018

Le-ați zice la astfel de "acțiuni de promovare politică" "desfășurate" de Gabriel Oprea și Traian Băsescu , "căcăcisme politice" ?
ANONIM
01 Iul 2018

Sau "politicianiste" ?
GABITZA INDISPENSABILU'
02 Iul 2018

Ba saracilor! Cand dadeam io mana cu Presedintele Japoniei, va jucati cu aia in nisip.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray