2020-02-26 22:39

Băsescu, îndemn pentru REFERENDUM: ”Riscul e enorm dacă nu se validează”

 |  18:44
Băsescu, îndemn pentru REFERENDUM: ”Riscul e enorm dacă nu se validează”

Traian Băsescu susține că invalidarea referendumului pe Justiție ar crea un risc enorm pentru România, iar coaliția PSD-ALDE se va folosi de acest lucru pentru a-și justifica planurile privind justiția. „Tot PSD-ul va fi la nunta ordonanțelor de urgență pe justiție”, a declarat fostul președinte la HotNews.ro LIVE.

Băsescu, care este și primul pe lista PMP pentru europarlamentare, i-a îndemnat pe români să participe la votul de duminică și să voteze atât la europarlamentare, cât și la referendum. „Îndemn toți oamenii să meargă la referendum să voteze DA, chiar dacă nu înțeleg a doua întrebare. Să voteze pentru democrație”, a spus el. 

Îndemn toți oamenii să meargă la referendum să voteze DA, chiar dacă nu înțeleg a doua întrebare. Să voteze pentru democrație. Riscul e enorm dacă nu se validează. PSD-ALDE vor zice - iată, poporul nu e cu tine dle președinte în problema Justiției. Vă imaginați care este song-ul PSD-ALDE-UDMR dacă nu se validează referendumul? Dacă poporul nu a fost de acord înseamnă că vrea grațiere și amnistie. Nu mai vorbesc de a doua întrebare care este referitoare la ordonațele de urgență. Tot PSD-ul va fi la nunta ordonanțelor de urgență pe justiție. Un eventual eșec al referendumului va fi o înfrângere foarte grea pentru președinte. Va face ca puterea să facă exact ce a cerut Iohannis să nu se facă. Îi slăbește și autoritatea să mai susțină independența justiției pentru că îi va spune PSD că poporul e de acord cu el. Trebuia căutată o zonă în care dacă pierzi, să nu pierzi de tot. Orice referendum pe justiție este riscant.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-21Parerea ta...

TOATA ROMANIA LA VOT
21 Mai 2019

Pe 26 mai sa scapam tara si Europa de mafia psd-alde. Sa participam la referendum '' CÂTA FRUNZA , CÂTA IARBA ''. VOM ELIBERA TARA DE HOTI SI LICHELE BOLSEVICE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine