2019-10-19 20:33

Băsescu INTERVINE în scandal: ”Am dus în BÂLCIUL ăsta intern Israelul!”

 |  22:27
Băsescu INTERVINE în scandal: ”Am dus în BÂLCIUL ăsta intern Israelul!”

Fostul președinte Traian Băsescu i-a criticat în termeni duri pe liderii politici implicați în scandalul mutării amabasadei din Israel. În opinia sa, cea mai mare problemă, și motivul pentru care ne facem de râs în plan extern, este că am implicat și statul Israel în disputele dâmbovițene.

”Am adus în bălăcăreala internă statul Israel. Își dau cu părerea o liotă întreagă de nepricepuți, care se dau experți în politica externă. 

Eu aș fi încercat să închid discuția cât pot de repede, să scoatem Israelul din disputa internă, că asta ne face cel mai mult rău în momentul de față. N-aș fi ieșit la niciun televizor, dacă nu voiau guvernanții, mă duceam eu peste ei, le spuneam ce se poate și ce nu se poate și-i lăsam să vorbească singuri, că fără semnătura președintelui nu pot muta nimic. 

Vă dați seama cum se uită toată lumea la noi, că am adus în bâlciul intern Israelul?”, a declarat fostul președinte, pentru B1 TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-27Parerea ta...

ANONIM
27 Apr 2018

De ai tai, penibili sunt; a, evident ca nu-s utili, ca tn
ANONIM
27 Apr 2018

Sari si cariul - codatz ca un dop, cu cap plat si rotund ce roade lemnul din interior, un parazit-rozator/devorator - iute sa se bage-n seama, iar. Codatz se zice viermelui in jargon in Ardeal. Poate e ungurism, dar e fain
COADA DRACULUI
27 Apr 2018

CIRCARILOR
LEVST.
27 Apr 2018

Motto:" Chiar daca munti de gunoaie se pravalesc peste el, Diamantul ramane tot Diamant"-- ar fi bun de motto la o eventuala carte," Romania, Balciul Desertaciunilor"...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Apr 2018

circul este ca toti penalii se baga in seama cu afaceristii si lobbyistii evrei doar-doar sa scape de dosarele penale pe care le au pentru escrocherii cu banii publici...........Nimeni nu are nimic cu ISRAELUL ci doar cu mafiile trans-nationale care distrug orice fel de eventuala relatie civilizata cu evreii cinstiti Asa cum nici noi romanii nu vrem sa fim considerati "hoti si curve" pentru ca anumiti politicieni sunt hoti si curve,tot asa probabil ca si evreii cinstiti si civilizati nu ar vrea sa fie amestecati cu GUNOAIELE care s-au implicat in escrocherii si fapte penale cu tot felul de infractori din Romania....vezi cazul MAzare-Schwartzemberg de exemplu....sau Udrea-cocos-Silberstein-Truica-Reciplia Si ca si concluzie dupa parerea mea aici ar trebui sa stabileasca americanii care sunt evreii cinstiti si care sunt mafiotii nefrecventabili...caci daca un roman spune de exemplu "EVREUL CUTARE ESTE MAFIOT"....atunci imediat se gaseste un PUPINCURIST PENAL gen Basescu Traian sa faca pe avocatul mafiotilor ia spune Basescule....consilierii la care le sugeai "licuriciul' erau corupti sau cinstiti?Udrea era corupta sau cinstita?dar restul de mafioti de la ANRP?
LEVST.
28 Apr 2018

- Veniturile au crescut cu 11,5%, iar cheltuielile cu 22,1% , in primele trei luni ale anului Bugetul general (..)____------____acesta este unul dintre cele mai fidele barometre, ale economiei si ale starii generale a tarii, iar aceasta arata asa pentru ca toti marii stabi politici-administrativi(cateva mii/tara) sunt si mari proprietari de afaceri(direct sau indirect), iar ei sunt -pe de o parte- si marii evazionisti fiscali si -pe de alta parte- si marii devaliztori ai bugetului si celectelor de bani prin taxe, etc...Romania are nevoie de reducerea IMEDIATA a numarului de parlamentari la max. O SUTA, reducrea numarului de unitati teritorial-administrative la SUB zece, excluderea de la plati bugetare a clerului, eliminarea supersalarizarilor si pensiilor speciale, si alte cateva asemenea masuri(enumerate de sute de ori), altfel va fi distrusa chiar si prin numai acest aspect, cel finaniar...INSA nimeni nu o mai poate face din interior, singura solutie este cea expusa de mii de ori., solutie care ar rezolva TOATE problemele tarii si imediat si pe orice alt termen..
ANONIM
28 Apr 2018

Va dati seama cum se uita lumea la impostorul asta betiv ,cand se balacarea el cu interlopii ,cum isi punea el salbe si baticuri pe capatana aia cheala ,cum o lingea el la fofoloanca cu cravata intoarsa la spate pe nutzi din plescoi Cum se uita el cu ochii aia crucis si taia salarii si pensii Cand se balacarea el cu amanta Elena Ceausescu cand facea bisnita cu blugi Asta nu e nimic ,dar cand persifla el ambasadori si demnitari rusi ca dupa aceea sa platim pretul gazelor rusesti la pret dublu doar pentru ca el era beat si debita prostii IMPOSTOR PSIHOPAT,, ALES,, PRIN SUFRAGERIA LUI oPREA sictir cutra batrana ,mars si ia ti tratamentul pentru cap
PREUTEASA VASILE
28 Apr 2018

Cati presedinti a avut Romania dupa 89 ?Cu asta de acum 4 si toti 4 au fost niste mameluci prosti capac punand ultimii 2 care nu au ridicat un pai in interesul tarii Tot ce au facut a fost contra ei si a oamenilor dar si pentru interesul lor de mafioti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray