2020-07-03 20:36

Băsescu intervine in scandalul COLECTIV și îi ironizează pe pompieri: "Mai antrenați erau ospătarii de la Bamboo"

 |  22:48
Băsescu intervine in scandalul COLECTIV și îi ironizează pe pompieri: "Mai antrenați erau ospătarii de la Bamboo"

Traian Băsescu ironizeaza modul de acţiune a militarilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, spunând că au ”antrenament zero”. Băsescu susţine că mai antrenaţi decât pompierii care au intervenit la Clubul Colectiv au fost ospătarii din clubul Bamboo, atunci când acesta a ars.

”Dacă am văzut vreun fraier în politica românească, acesta este Victor Viorel Ponta când a demisionat în urma acestui eveniment (incendiului de la Colectiv -  n.r.)”, a afirmat fostul preşedinte Traian Băsescu, vineri, într-o emisiune la B1 TV.

Fostul şef al statului critică şi modul de acţiune al ofiţerilor şi subofiţerilor ISU, care au ”antrenament zero”. În plus, Băsescu afirmă că IGSU este ”gestionat ca fiind proprietatea domnului Arafat”.

”Acest ISU este gestionat ca fiind proprietatea domnului Arrafat şi a fost împins (...) să substituie Ambulanţa. În loc să fie complementar Ambulanţei, ISU a reuşit să facă Ambulanţa complementară, oarecum, pentru ISU, ceea ce este nepermis. La accidente, omul are nevoie de medic şi nu de un paramendic, care e pompier şi a fost învăţat să facă respiraţie artificială şi atât. (...) Distrugerea ambulanţei în detrimentul ISU a fost o mare greşeală strategică pentru care nu e de vină Arafat”, a mai spus Traian Băsescu.

Fostul preşedinte îi critică pe oamenii politici care au direcţionat fonduri către ISU în detrimentul Serviciului de Ambulanţă, considerând că au comis o eroare atunci când nu au alocat în mod egal fonduri şi către Ambulanţă.

Traian Băsescu critică în termeni duri pompierii care au intervenit la Colectiv, arătând că mai antrenaţi decât aceştia au fost ospătarii din clubul Bamboo.

”Ori trimiteai ospătari pentru acea intervenţie, poate ăia erau mai buni, la Bamboo ospătarii au evacuat oamenii şi nu a fost afectat nimeni şi a ars la fel cum s-a întâmplat şi la Colectiv. Dar ospătarii erau antrenaţi pentru situaţia în care apărea incendiu, ISU nu a fost antrenat pentru situaţia în care a apărut un incendiu”, a adăugat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-26Parerea ta...

OVIDIU
26 Oct 2019

Corect. Mai bine mergea Base la fata locului fiind specialist in a minti de ingheata apele astfel ca putea stinge orice incendiu. In ce priveste pregatirea ospatarilor nu este persoana pe lume mai calificata a-i evalua, Petrov va ramane mereu Petrov.
COMISARUL PARAIPAN
26 Oct 2019

cand devine definitiv verdictul CNSAS pentru securistul PETROV-CHIORUL basinos?m-am saturat de acest personaj scarbos toata ziua chemat la Tv de celelalte vuvuzele securiste ale lui GHITA-tv
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz