2019-10-19 20:47

BĂSESCU intervine în scandalul momentului. Ce spune despre ELENA UDREA

 |  11:06
BĂSESCU intervine în scandalul momentului. Ce spune despre ELENA UDREA

Cazul Elenei Udrea ia amploare. Fosta blondă de la Cotroceni a fugit în Costa Rica, acolo unde are deja statutul de azilant politic. Mai ult, deşi este aproape de a primi o sentinţă definitivă în dosarul Gala Bute, Udrea nu ar mai putea reveni în România datorită noului statut.

Fostul președinte Traian Băsescu a reacţionat imediat şi a vorbit despre situația Elenei Udrea, care a anunțat că are statutul de refugiat politic în Costa Rica. ”Un om care simte că e hăituit are dreptul să se apere prin toate mijloacele, un om care simte și, mai ales, care știe că nu are parte de o judecată corectă, are dreptul să se apere prin toate mijloacele”, a comentat fostul șef al statului.

Întrebat dacă are încredere în judecătorii de la Curtea Supremă, Băsescu a dat un răspuns tranşant. ”După ce am văzut că este introdus Ionuț Matei în complet și înlocuită singura judecătoare care a spus că acest inculpat, Elena Udrea, are dreptul la o expertiză independentă. A fost înlocuită imediat cu un executant. Cred că orice om are dreptul la un proces corect”, a spus Băsescu în direct pe B1TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-14Parerea ta...

AGRICULTORUL FERICIT
14 Apr 2018

Orice om are dreptul la un proces corect, dixit Base.Se gandea probabil la Nastase,Bercea, si mai sunt. Sa vedem cum va fi al lui.
TRADATORI DE TARA
14 Apr 2018

PIS , PIS , PE VOI AMINDOI SI ONOAREA VOASTRA DE TIGANI BORITI . COND IL INVITAI PE COCOS LA COTROCENI , ERAI NEVINOVAT CHIORULE .
VFD
14 Apr 2018

putin conteaza ce spune basescu,fiindca elena udrea fiind "azilata politic"in costa rica,ea a vrut sa scape de condamnare!
ANONIM
14 Apr 2018

Chiorul....macar moral ar trebui să sară în apărarea ei..cine a fost interimar șef pe cadastru și i.a aranjat fermă nana....cică proastă de nuti...spaima .....ti..ca altceva ce poate avea Chiorul...o puta blaga ....noroc cu prietenii ce i.au facut fete
ANONIM
14 Apr 2018

UN MONGOLOID-TATAR MARINAR LABAR SARE IN APARAREA UNEI INDIENCE NIMFOMANE DE PLESCOI.................EI FAC PARTE DIN CLASA POLTICA A ROMANIEI STAT DE ...........................................
PUTOIUL MARINAR
15 Apr 2018

A ajuns sef de stat din gresealaAlins o in fofo l pe tiganca si a facut multe deservicii Romaniei Locul temai doare bai mongolule?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray