2019-10-19 20:35

Băsescu, întrebat dacă sunt ACOPERIȚI în partid: PMP e prea tânăr ca să aibă, dar poţi să ştii?

 |  15:27
Băsescu, întrebat dacă sunt ACOPERIȚI în partid: PMP e prea tânăr ca să aibă, dar poţi să ştii?

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat luni că partidul pe care îl conduce este "prea tânăr" pentru a avea ofiţeri acoperiţi, dar nu poate să fie sigur că nu există astfel de oameni în PMP.

"De unde să ştiu, frate, (dacă există în PMP ofiţeri acoperiţi - n.r.), dacă e acoperit? Trăsnaia asta, că am văzut că îl întrebaţi şi pe Dragnea şi pe Tăriceanu, aveţi acoperiţi, să ştiţi că nimeni nu o să ştie. Eu am vrut ca şef de stat să aflu dacă Ponta a fost ofiţer acoperit şi mi-a răspuns Serviciul (Serviciul Român de Informaţii - n.r.) - conform legii nu vă putem comunica. PMP e prea tânăr ca să aibă, dar poţi să ştii? Şi dacă ştii, poţi să fii sigur?", a spus Băsescu într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.Întrebat dacă ofiţerii acoperiţi în politică reprezintă o problemă, Băsescu a spus: "Categoric da". 

Liviu Dragnea a spus, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti, că toate partidele au acoperiţi. De asemenea, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, că şi în partidul pe care îl conduce sunt ofiţeri acoperiţi ai serviciilor de informaţii, „oameni care răspund la duble comenzi”.

"E foarte greu să elimini această problemă. Aici e o chestiune de atitudine a celor care conduc aceste servicii. E o problemă de decizie politică până la urmă. Aici un rol mare îl vor avea şi comisiile de supraveghere a serviciilor de informaţii. (Aceste comisii - n.r.) să aibă puteri suplimentare. Eu cred că comisiile de supraveghere a activităţii serviciilor de informaţii trebuie să aibă acces la toate informaţiile, mai puţin la cele care se referă la operaţiuni în curs de desfăşurare, unde când informaţiile transpiră rişti să se compromită operaţiunile. Dacă nu se ajunge la lucrul ăsta atunci în continuare vom avea persoane cu comandă dublă peste tot, începând cu partidele, mergând cu mediul economic şi poate terminând cu presa”, a conchis preşedintele ALDE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-23Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Apr 2018

cine mai voteaza mafia din jurul qiorului e nebun la cap...vezi ce a lasat in urma lui numai distrugere si jaf
ANONIM
24 Apr 2018

Cum ați comenta despre faptul că Popescu Tăriceanu nu i-a îndepărtat din ALDE pe ăia despre care zice că ar fi ai lu' ''statu' paralelu' '' , care ar răspunde la ''duble comenzi", despre are zice că i-ar ști și din felul în care îi răspund la comenzi ? Considerați că la domnul "Motocicleanu" ar putea fi vreo discuție și despre cum se conduc motocicletele cu ataș ? Eventualii acoperiți ai lu' Băsescu considerați că ar putea avea izmene de la generalul "Izmană" , putând fiind eventual și vreun criteriu după care ar putea fi aflați ? Apreciați că membrii PMP ar tebui să umble fără "izmene" că îl au pe Băsescu, care îi reprezintă și care nu este de acord să aibă acoperiți în partid ? Apreciați totuși că relația lui Traian Băsescu cu generalul "Izmană" ar fi fost una "marcată" de "conflictul cu acoperiții pe motive de vizibilitate", ce ar fi avut ca motivare eventualii ''acoperiți'' in preajma lui Băsescu, deși Traian Băsescu mai zicea și că "iarna nu-i ca vara" ? Cum considerați că ar trebui să procedeze , iarna și vara, Traian Băsescu, cu cei din partidul "generalului Izmană", care sunt în PMP ?
HMMM.....
26 Apr 2018

Partid ”tânăr” zici?! O fi ”tânăr” înființat, dar plin de CURVE POLITICIANISTE BĂTRÂNE care-ar trebui să-și crească nepoții în parc, să se spovedească de cele făcute sau să numere banii furați de la români! Dar ăsta, ca toate CURVELE POLITICE nu se dau bătuți....NU, NU și iarăși NU! Dacă se retrag din funcții, le este afectat BUGETUL PERSONAL! Apoi, mai e IMUNITATEA! Se apără ei, între ei , precum FRAȚII (nu) DE CRUCE, CI DE FĂRĂ-DELEGI! Acum, sunt mai relaxați = procororii, judecătorii le vor da pedeapsă minimă transmisă on-line, în timp ce vor fi CONSEMNAȚI LA DOMICIL sâmbăta și duminica, pe canapeaua din sufragerie, spărgând semințe....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray