2019-09-23 05:49

Băsescu: „Iohannis a greșit!”. Vezi ce îi reproșează liderul PMP președintelui

 |  12:32
Băsescu: „Iohannis a greșit!”. Vezi ce îi reproșează liderul PMP președintelui

Președintele PMP, Traian Băsescu, consideră că șeful statului, Klaus Iohannis, a greșit când a anunțat desemnarea premierului printr-un simplu comunicat de presă.

„Greșit, domnule președinte! Anunțarea desemnării prim-ministrului nu se poate face printr-un simplu comunicat. Dacă tot ați decis să faceți o desemnare fie ea și nepotrivită, din respect pentru români, dar și din respect pentru relația instituțională, era obligatoriu să faceți acest anunț extrem de important pentru România într-o declarație făcută de dumneavoastră personal, de la Palatul Cotroceni. Că la această declarație ar fi fost bine să fie alături de dumneavoastră și desemnatul, este altă socoteală", a scris Băsescu, vineri, pe Facebook.

El a adăugat că îi va fi greu lui Klaus Iohannis să ceară relații instituționale corecte atât timp cât nu le generează prin propriul comportament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-30Parerea ta...

ANONIM
30 Dec 2016

Interventia lui Traian Basescu aminteste totusi despre desemnarea lui Victor Ponta pentru functia de prim ministru ?
ADRIAN
30 Dec 2016

La asa prim-ministru, asa desemnare. Grindeanu e marioneta lui Dragnea.
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Facebook vrea să elimine numărul de like-uri Cea mai mare reţea socială testează în prezent posibilitatea ascunderii numărului de like-uri primite de o postare
03 Sep 2019

MAI VECHI...

Dacă ar fi fost Ponta Dacă Ponta depunea duminică jurământul, parlamentarii PSD, PC, UNPR etc. făceau revelionul cu bătături în palme
22 Dec 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray