2019-10-14 08:46

Băsescu, IRONIC: ”Vinovați vor fi JANDARMII”

 |  17:10
Băsescu, IRONIC: ”Vinovați vor fi JANDARMII”

Senatorul Traian Băsescu, președinte al PMP, a declarat, după incidentele petrecute sâmbătă în Piața Victoriei din Capitală, că, din "bătălia pentru putere a găștilor din interiorul PSD", "vinovați vor fi jandarmii".

"Premierul PSD cere să nu se organizeze un târg în Piața Victoriei, conștient fiind de implicații. Primarul general PSD dispune, cu cinism, să se organizeze târgul în Piața Victoriei, deși era conștient de potențialul conflictual al acestei decizii. Numai ce începe în Piața Victoriei montarea scenei pentru târg și conflictul violent izbucnește între un bătrân bolșevic agresiv și un protestatar de cea mai proastă speță, care îl lovește pe bătrânul bolșevic. Jandarmii intervin strict în limita procedurilor și îl încătușează pe protestatarul bătăuș, spre a-l duce la poliție. După incidentul violent, primarul general, cu codița pleoștită, își retrage din Piața Victoriei recuzita cu care a provocat scandalul și anulează târgul proferând amenințări cu dosare penale și acuzând Jandarmeria", a scris Băsescu, duminică, pe Facebook.

Liderul PMP a adăugat că "sare imediat și ministrul de interne PSD care, cântând în strună Primarului General, anunță o anchetă drastică la Jandarmerie".

"Și, uite așa, din bătălia pentru putere a găștilor din interiorul PSD, care utilizează pe scară largă în spațiul public numai... doamne și domni, vinovați vor fi jandarmii", a încheiat Băsescu.

Sâmbătă, o parte dintre protestatarii aflați în Piața Victoriei au intrat în conflict cu angajații Primăriei Capitalei care amenajau târgul de sărbători, au împins gardurile de protecție și au încercat să intre pe partea carosabilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-03Parerea ta...

DRUJBARU REMUS
03 Dec 2017

Tu care ai lasat in urma ta dezbinare ,tu care te bateai pe burta cu interlopii ,tu care ai furat si ai distrus flota tu care meriti judecat si condamnat la ani grei de puscarie nu ai caderea sa vorbesti
IONUT
03 Dec 2017

NE DAI LECTII DUPA CE AI DISTRUS TARA IMPREUNA CU BOC SI CEILALTI...MERGI ACASA LA NEPOTI SI LASA POPORULA ASTA IN PACE .. ...UNDE SUNT SPITALELE PE CARE LE-AI INCHIS IMPEUNA CU BOC...AI SPUS CA FACI AZILE DE BATRANI...AI FACUT NUAMAI RAU ACESTEI TARI ......PENSII SI SALARII NESIMTITE ...ACUM AI DUMNEATA ASA CEVA ...SI NU SPUI NIMICA...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray