2019-07-24 11:51

Băsescu, IRONII la adresa lui Orban: ”Şică Mandolină la “un pas” să devină prim-ministru”

 |  22:35
Băsescu, IRONII la adresa lui Orban: ”Şică Mandolină la “un pas” să devină prim-ministru”

Fostul președinte Traian Băsescu, actual senator PMP, îl ironizează pe Ludovic Orban, președintele PNL, după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a picat, miercuri, în Parlament.

„Şică Mandolină la “un pas” să devină prim-ministru! După şapte zile în care de trei ori pe zi ne explica pe toate televiziunile faptul că are negocieri sofisticate cu UDMR, ALDE, fracţiuni din PSD, minorităţi sau cu şmenarul politic Victor Ponta, astăzi am văzut rezultatul. Ne-au lipsit nu mai puţin de 66 voturi ca să treacă moţiunea”, afirmă Traian Băsescu, pe Facebook.

Senatorul PMP adaugă că, prin rezultatul moțiunii, social-democrații au din nou motiv să-și clameze legitimitatea.

„Le-am dat pesediştilor ocazia ideală să-şi clameze legitimitatea exact când erau în colţ după eşecul revoluţiei fiscale şi condamnarea lui Dragnea care îi făcea să se sfâşie din interior. Şică, tu pricepi câtă dezamăgire am produs oamenilor care ies zilnic în stradă în toată ţara, electoratului nostru care a crezut că tu chiar poţi negocia ceva cu partidele parlamentare? Şică, decât să te mai dai preşedinte al partidului brătienilor, mai bine îţi cauţi un loc de muncă. Salutare Şică. Ai fost la 66 voturi să devii prim-ministru”, subliniază fostul președinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-28Parerea ta...

ANONIM
28 Iun 2018

Niste mizerii umane si marinarul si menestrelul!
VOIKAHANE
28 Iun 2018

Siktir mizerabila fosila sekurista !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray