2020-05-25 15:24

Băsescu își dezvăluie PLANURILE pentru europarlamentare

 |  22:47
Băsescu își dezvăluie PLANURILE pentru europarlamentare

Traian Băsescu, liderul Partidului Mișcarea Populară a venit joi, la Ploieşti, pentru a discuta membri formațiunii politice. Acesta,în cadrul unei conferințe de presă, a prezentat planul PMP privind Parlamentul European.

Cu această ocazie Băsescu a  adus în discuţie şi problema reducerii subvenţiilor din agricultură pentru crearea ARMATEI EUROPENE,  dorită de un senator PNL.

De asemenea, Traian Băsescu a susținut „este în neregulă” ca România să devină „dependentă de tehnologia nuclear în  zona energetică, alături de o țară care nu ne este aliată” ,liderul PMP făcând referire la Chinei. Reacția vine în condiţiile în care partenerii României produc astfel de tehnologii, iar în present există o scrisoare de intenţie privind construcţia reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă, transmite ZiarulIncomod.

Acesta s-a arătat nemulţumit de poziţia unui deputat al UDMR care a introdus un proiect de lege prin care limba română să fie scoasă de la examene.

Totodată, Băsescu a făcut o amplă analiză a politicilor externe ale României, a relațiilor politice de la nivelul UE, dar și  relația dintre Uniunea Europeană și SUA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-16Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
16 Mai 2019

Cel mai important sef de trib din Somalia, sosit in vizita oficiala de lucru in tara noastra, la invitatia tovarasului presedinte Basescu Traian, in holul de primire de la Cotroceni, vede pe peretele din fata trei tablouri, reprezentand trei femei fiecare dintre ele stand in patru labe goale si calarite de cate un magar cu un MEGA-PENIS.Sub tablouri explicatii: M.T.Elena Lupescu, M.T.T. Elena Ceausescu si M.T.T.T.T. Elena Udrea. Neintelegand semnificatia inscrisurilor ii cere explicatii chiombului. Acesta ii raspunde: -Ha, ha, ha ! Pai prima este Marea Tiitoare Elena Lupescu, a doua Marea Ticaloasa si Tirana Elena Ceausescu iar ultima, inca in viata, Marea Tiitoare, Tirana, Ticaloasa, Tiganka Tupeista si Traseista Elena Udrea. N-a mai incaput un T de la Turista in Costa Rica.
HA,HA,HA!
17 Mai 2019

Tabloul cu Marele Transgender Kovesi il tinea in birou.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine