2020-01-27 11:20

Băsescu își FACE PRAF toți rivalii politici: ”O campanie ISTERICĂ considerând că românii sunt PROȘTI”

 |  20:04
Băsescu își FACE PRAF toți rivalii politici: ”O campanie ISTERICĂ considerând că românii sunt PROȘTI”

Ca un ultim mesaj înainte de alegerile europarlamentare, Traian Băsescu, candidat din partea PMP își critică toți rivalii politici de la PSD, până la PNL, USR PLUS și ProRomânia, afirmând că PMP e singurul partid care a respectat regulile scrutinului și a dominat dezbaterile.

”Voi vota la europarlamentare.Nu voi vota cu PSD.

PSD, prin Liviu Dragnea, a transformat campania pentru europarlamentare într-o campanie a sa pentru prezidențiale. N-am reținut nici o campanie dusă de cei care sînt trecuți pe liste. În plus, PSD n-a intervenit în discuția din întreaga Europă privind soarta UE. Nu s-a pronunțat nici măcar despre relația noastră cu Birocrații de la Bruxelles. Ne-a vorbit despre fructe și legume. Cum eu nu sînt Aprozar nu mă interesează ce-a zis PSD. Nu voi vota nici cu PNL.

Principalul partid de Opoziție a dus o campanie isterică avînd drept temei convingerea că românii sînt proști. Că dacă zbiară de la tribună Ludovic Orban despre pericolul Ciumei Roșii noi toți ne vom grăbi să mergem la vot ca să luptăm împotriva comuniștilor.

PNL și-a ascuns cu grijă candidați precum Vasile Blaga, puși pe listă pentru a avea o pensie de lux la Bruxelles. Ca să nu se vadă și să deoache asta, a scos în față pe Rareș Bogdan. Nu cred că Rareș Bogdan, dacă va ajunge la Bruxelles, va vota și în locul lui Vasile Blaga, ațipit pe un scaun. PNL a plecat de la premisa că sîntem proști și prin accentul pus pe lupta împotriva corupției. Spectacolul unui Ludovic Orban cerînd ca toți cei corupți să meargă la pușcărie mi s-a părut de un politrucism rar întîlnit chiar și în postdecembrism. El însuși trebuia să meargă la pușcărie pentru afacerile dubioase învîrtite anterior, inclusiv din perioada cînd a fost ministru la Transporturi. Inutil să mai spun că așa cum au arătat materialele publicate de diferite ONG-uri trei sferturi dintre cei de pe lista de europarlamentare sînt pușcăriabili.

Și pușcăriabilii au zbierat în toată campania să meargă alții la pușcărie. Nu voi vota cu Alianța 2020. Îmi ajunge SRI! Nu voi vota nici cu Pro România.Prin Victor Ponta campania dusă de acest partid n-a fost proRomânia, ci anti Dragnea. Nu voi vota nici cu ALDE.

Din simplul motiv că nu voi vota nici cu PSD. Voi vota în schimb cu PMP.Partidul Mișcarea Populară e singurul competitor în această campanie care a respectat pînă la virgulă regulile scrutinului.În timp ce la PSD a dus campania Liviu Dragnea, politician care nu e pe listă, la PMP cel care a dominat dezbaterile a fost Traian Băsescu, primul pe listă. Am aflat astfel nu ceea ce vrea PMP în general, ci ceea ce vrea candidatul PMP, Traian Băsescu, de la UE.

Traian Băsescu e singurul candidat dintre toți candidații români la europarlamentare care m-a convins că merită să ne reprezinte: E dedicat total intereselor României.N-are complexul șerbului intrat prima oară în sufrageria Stăpînului, venit direct din bordei. Se pricepe la UE mai bine decît viitorii ștabi ai UE.Sînt sigur că prin Traian Băsescu România ar fi vedeta Parlamentului european” scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-24Parerea ta...

ESECURI SI SUCCESURI MAFIOTE
24 Mai 2019

gangavita EBA cui o mai suge pe laMONACO ? tot lui Hrebenciuc? sau vrea si ea la Parlamentul UE
CURVA UDREA DECLARATII
24 Mai 2019

Tânărul politician Elena Udrea trecuse printr-o poziţie de Consilier de Stat şi a fost Şefa Cancelariei Preşedintelui Traian Băsescu. Interviul a apărut înainte ca Udrea să ajungă ministru al Turismului. Acuzaţiile formulate de Elena Udrea erau ţintite în special către cabinetul condus de Călin Popescu Tăriceanu şi vin într-un moment în care relaţiile dintre Partidul Democrat şi cel Liberal nu erau tocmai bune. „Bineînţeles că se fură“, spune Elena Udrea referindu-se la politicienii care conduceau ţara. Întrebată fiind „Cine fură?“, fostul preşedinte PMP spune că oamenii care au acces la bani sunt şi cei care fură, adică oamenii aflaţi la putere. „Întotdeauna este un interes economic. Eu am venit cu o naivitate caracteristică lipsei de experienţă, dar probabil şi a vârstei, cu naivitatea că ceea ce spunem în campanie este ţinta activităţii de după. Nu are nicio legătură. În campanie minţi ca să te voteze electoratul, după care nu-ţi mai pasă. Aşa se întâmplă în politică: venim în campanie şi minţim, pentru că şi eu fac politică, vorbim frumos, criticăm pe adversari, arătăm cât de răi sunt ei şi cât de buni am fi noi, ajungem la putere şi facem exact ce au făcut cei de dinainte.„
??????
25 Mai 2019

Tocmai de "Buldog" să zică, ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine