2019-07-23 04:06

BĂSESCU, își recunoaște greșeala: „DNA trebuie salvată acum de KOVESI!”

 |  09:50
BĂSESCU, își recunoaște greșeala: „DNA trebuie salvată acum de KOVESI!”

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a declarat duminică seară, într-o emisiune televizată, că informațiile apărute în ultima perioadă în spațiul public privind DNA dezvăluie un management defectuos, dar și "criza" din interiorul acestei instituții, informează Agerpres.

Fostul șef al statului a declarat, la România TV că, în urmă cu aproape cinci ani, o serie de "procurori de elită" s-au împotrivit numirii Laurei Codruța Kovesi la conducerea DNA pe considerentul că "nu știe carte" și nu e pregătită să conducă respectiva instituției.

El a mai spus că "breșa" din interiorul acestei instituții s-a creat la DNA Ploiești, iar apoi și alți procurori și polițiști judiciari din București au avut curajul să vorbească despre "lucruri în neregulă din interior".

Traian Băsescu a opinat că "DNA trebuie salvată acum de Codruța Kovesi" și că fiecare zi a acesteia la conducerea DNA "stirbește autoritatea și credibilitatea" instituției.

Potrivit acestuia, DNA a făcut "abuzuri uriașe", iar România va "plăti enorm" în momentul în care persoanele care "nu au avut parte de un proces corect" se vor adresa CEDO.

Totodată, Traian Băsescu a mai spus că, în calitate de politician, va lupta ca ''instituțiile de forță" ale statului român "să lucreze după lege și nu după bunul plac", adăugând că "greșeala" pe care a făcut-o el, de a "pune oameni cu zero experiență în aceste funcții, nu mai trebuie repetată".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-03Parerea ta...

HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
03 Iul 2017

Qiombetele-infractor se crede presedintele Romaniei?...sa-i spuna cineva ca i-a expirat mandatul obtinut prin frauda electorala atat la alegerile din 2009 cat si la suspendare//Plus ca o gramada de escrocherii la Primaria capitalei cu Udrea au ramas inca nepedepsite
ANONIM
03 Iul 2017

ACEST PIRAT JOACA INCA TARE PENTRU DISTRUGEREA SI DESTABILIZAREA RO................
ANONIM
03 Iul 2017

Din cauza lui Traian Băsescu suntem în urmă cu transportul subteran.El a dat metroul la Ministerul Transporturilor când a fost primar al capitalei și de-atunci s-au luptat și Adriean Videanu să-l readucă în subordinea primăriei și Sorin Oprescu și se luptă în prezent și Gabriela Firea.Dacă tăcea filosof rămânea.Să ne unim cât mai mulți să ne rugăm să preia Gabriela Firea metroul!
TOBA DE ESAPAMENT
03 Iul 2017

Parca zicea ca el este perfect.
ANONIM
03 Iul 2017

Ce considerați că ar îndreptăi două personaje "politice" cu roluri secundare, precum Băsescu și Tăriceanu ,să încerce să inducă crize între procurori, prin denaturarea susținută a activității procurorilor, pentru a susține după aceea că au și soluțiile pentru rezolvarea problemelor dintre procurori ? Cum ați comenta felul în care cei menționai anterior se străduiesc de ceva timp , fără rezultate concrete, pentru înlăturarea doamnei Koveși de la conducerea DNA, după ce anterior i-au lăudat performanțele, alături de alți politicieni, unii chiar vest-europeni ?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Iul 2017

toate aceste baloane de sapun sunt facute de clientii DNA-ului care au probleme cu justitia si sunt in linie dreapta cu condamnarea,,,vezi dosarele MINERIADEI...ANRP...TRUICA-RECIPLIA...MICROSOFT....etcetera
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray