2020-02-18 11:10

Băsescu laudă activitățile lui Klaus Iohannis

 |  19:45
Băsescu laudă activitățile lui Klaus Iohannis

După participarea președintelui Iohannis la slujba de Înviere și vizita surpriză în Afganistan, Traian Băsescu îl laudă pe actualul șef al statului.

”Președintele Iohannis a trecut printr-un proces de adaptare și a început să facă ce trebuie să facă. În loc să se ducă la Miami, ca anul trecut, s-a dus la Slujba de Înviere de la Patriarhie. E un gest ce poate fi apreciat. Apoi a plecat în Afganistan. Abia acum a intrat în atitudinea unui președinte și face gesturi față de majoritari și față de armată, așa cum e normal. Nu cred că și-a reglat comportamentul după sondaje, ci după cum înțelege rolul președintelui. Nu e normal să-l uite Dumnezeu prin străinătate, ca să mai viziteze o basilică, să mai facă soția plajă.

Nu au cum să-i scape de sub control lucrurile pentru că are pixul în mână. Oricând poate revoca un șef de instituție pe care el l-a pus. Pe șefa DNA nu o poate revoca, pentru că are mandat fix, de 3 ani, Dar, pe șeful SIE, poate cere Parlamentului.”, a spus Traian Băsescu la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-02Parerea ta...

ANONIM
02 Mai 2016

TICALOSILOR ce sunteti Societatea Romaneasca ARE NEVOIE de MII DE ANI, de curatenie morala, de MANEGEMENT PUBLIC bazat pe principiile competentei si eficientei SOCIALE, fara MAFIOTISM SI BANDITISM istoric.
ANONIM
03 Mai 2016

Probabil ar fi laudat si Johannis la Basescu, daca avea ce ?
MANIX
03 Mai 2016

De matroz trebuie sa te feresti ca de dracu atunci cand iti aduce laude !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine