2019-09-23 05:47

Băsescu laudă activitățile lui Klaus Iohannis

 |  19:45
Băsescu laudă activitățile lui Klaus Iohannis

După participarea președintelui Iohannis la slujba de Înviere și vizita surpriză în Afganistan, Traian Băsescu îl laudă pe actualul șef al statului.

”Președintele Iohannis a trecut printr-un proces de adaptare și a început să facă ce trebuie să facă. În loc să se ducă la Miami, ca anul trecut, s-a dus la Slujba de Înviere de la Patriarhie. E un gest ce poate fi apreciat. Apoi a plecat în Afganistan. Abia acum a intrat în atitudinea unui președinte și face gesturi față de majoritari și față de armată, așa cum e normal. Nu cred că și-a reglat comportamentul după sondaje, ci după cum înțelege rolul președintelui. Nu e normal să-l uite Dumnezeu prin străinătate, ca să mai viziteze o basilică, să mai facă soția plajă.

Nu au cum să-i scape de sub control lucrurile pentru că are pixul în mână. Oricând poate revoca un șef de instituție pe care el l-a pus. Pe șefa DNA nu o poate revoca, pentru că are mandat fix, de 3 ani, Dar, pe șeful SIE, poate cere Parlamentului.”, a spus Traian Băsescu la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-02Parerea ta...

ANONIM
02 Mai 2016

TICALOSILOR ce sunteti Societatea Romaneasca ARE NEVOIE de MII DE ANI, de curatenie morala, de MANEGEMENT PUBLIC bazat pe principiile competentei si eficientei SOCIALE, fara MAFIOTISM SI BANDITISM istoric.
ANONIM
03 Mai 2016

Probabil ar fi laudat si Johannis la Basescu, daca avea ce ?
MANIX
03 Mai 2016

De matroz trebuie sa te feresti ca de dracu atunci cand iti aduce laude !
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fenomenul Iohannis De opt luni, steagul tricolor poate fi observat dând ture Pământului, când în sensul acelor de ceasornic, când invers, când în zig-zag, au remarcat astronauţii de pe staţia orbitală internaţională, fostă Mir. Ciudatul fenomen nu a fost încă explicat de savanţi, nici de Urania, mişcarea besmetică a drapelului naţional fiind considerată de unii fie o iluzie optică provocată de starea de claustrare, frustări şi abstinenţe de tot felul specifice statului cu capul în jos, fie de un fenomen meteo încă neelucidat. Cea mai înspăimântătoare terorie a fost lansată de clubul de amatori Astrolabul Aztec care susţine, prin purtătorul său de cuvân Copernic Popocateptl, că traiectoria zbanghie a tricolorului pe mapamond, dacă o citeşti de la coadă la cap, înseamnă România Mare Uber Alles
23 Aug 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray