2020-07-10 15:07

Băsescu, mesaj DUR pentru Petre Daea: ”MARȘ afară din Guvern, rebut uman”

 |  22:19
Băsescu, mesaj DUR pentru Petre Daea: ”MARȘ afară din Guvern, rebut uman”

Fostul președinte transmite un mesaj dur către Ministrul Agriculturii, Petre Daea pe care-l numește ”clawn nenorocit, idiot, rebut uman” după ce acesta a comparat sacrificatul porcilor cu Holocaustul.

"Marş afară Daia

Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină şi incinerarea a milioane de evrei maturi şi copii la Auschwitz, nu poate fi decât o ruşine pentru o naţiune care produce un specimen de teapa lui Daia .

Marş afară din Guvernul României clawn nenorocit . Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta, rebut uman ce eşti", a scris Băsescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-26Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Iul 2018

"clawn" este un cuvant inexistent in limba engleza.......am ajuns la concluzia ca Romania e plina de politicieni agramati ...inclusiv Basescu nu face exceptie......CLOWN........CLOWN.........CLOWN...........sa-i explice cineva cum e cu limba engleza si cum SE SCUFUNDASEU vapoarele...si cum e cu SUCCESURI si ESECURI...OAMENII CARE NU VREI SA VORBESC CU TINE....stau si ma intreb de ce dusmanesc astia limba romana,limba engleza,gramatica,aritmetica.....ne conduc agramatii
ANONIM
26 Iul 2018

Am crezut ca fiinta asta abjecta va disparea dracului odata cu pensionarea dar vad ca tine sa ne otraveasca existenta in continuare De ce nu incepe statul sa l intrebe nitelus de sanatate pe borfasul asta si sa inceapa sa si recupereze banii furati de aceasta satana
IOAN
27 Iul 2018

O declaratie pe care a făcut-o fără gânduri ascunse si fără intentii rele . Tu însă esti plin de răutate , trufie si dm căpitan ai lăsat o tara fără Flota , cu datorii , cu autostrăzi plătite pe jumătate si făcute zeciut etc . Esti o mare Scroafa dm Băsescu . In fond o anumita declaratie nu afectează nustiu cat dar faptele tale antinationale , afectează generatii de romani .
CUCUVEA...
27 Iul 2018

Totuși, SUCCESURI....este acceptat!
VACA GALBENă
27 Iul 2018

Sunteti niste prosti!
ANONIM
27 Iul 2018

Poate ministrul Daea nu este atat de elevat in vorbire, dar este foarte activ si eficient ca ministru. De fapt, este chiar singurul profesionist din acest guvern de handicapati. Nu cred ca mesterul Basescu are dreptul sa vorbeasca asa. Jegurile umane sa taca.
BOGDAN
27 Iul 2018

Frate Base meri nacajitule dupa vaporasele pierdute si sa vii când le vei recupera pe toate..pana atunci fa pe submarinul,adeca intra sub apa..nacajit mic care esti ..
BEZEL
27 Iul 2018

Hai, mai pupa-l in koor pe Don'petru, scufundakul cuburilor in alcohool !
ANONIM
29 Iul 2018

Daca as avea putere ,as da ordin ca astfel de creaturi sa fie duse la spitalul de nebuni mai fiinta chioara care ti ai batut joc de o intreaga natiune,Te as trimite la nebuni si te as inchide in camasa de forta pentru zilele pe care le mai ai de respirat aerul acestei tari aer pe care nu l meriti Tu nu meriti nici s a mai scoti un singur cuvant dupa bataia de joc pe care ai facut o oamenilor din Romania dar sa mai critici niste oameni care chiar vor sa faca ceva pentru RomaniaTu nu ai facut nimic bun in tara asta ,dar nimic Te ai balacarit in mizerii destrabalari si betii iar cand aveai cateva clipe de luciditate debitai prostii si aduceai deservicii tarii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz