2020-07-10 10:02

Băsescu, mesaj ferm: ”Creșterea pensiilor și a alocațiilor sunt o GREȘEALĂ”

 |  21:30
Băsescu, mesaj ferm: ”Creșterea pensiilor și a alocațiilor sunt o GREȘEALĂ”

Fostul președinte, Traian Băsescu consideră că o viitoare creștere a pensiilor cu 40%, precum și a alocațiilor sunt imposibile și greșite.

”Creșterea alocațiilor e o greșeală, liberii ar trebui să nu plătească pentru copii, ci să facă facilități pentru mame. Mamelor trebuie date aceste facilități, nu pruncului, că pruncul nu știe ce să facă cu banii.

Cât privește creșterea pensiilor: Ce a produs economia noastră de 40% ca să creștem pensiile cu 40%?” a declarat Traian Băsescu la TVR.

Conform legii, pensiile ar trebui să crească în septembrie cu 40%, iar alocațiile ar trebui dublate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-22Parerea ta...

CRISTI
22 Iun 2020

Parerea mea basescu si pnl sunt niste idioți numai ei sa se sparge in bani furați copii sa nu poata avea viitor, un bătrân ticălos ca basescu ar trebui să trăiască cu alocația la un copil de 150lei pe luna sa vad daca ar mai esi sa vorbeasca ca un om ce sia pierdut mintea....
CONSTANTIN
23 Iun 2020

Basescu a afirmat clar si u numai el, sa creasca pensiile si alocatiile ,dar nu cu 40%.Daca guvernul este silit sa accepte o asemena majorare iar dupa 5 luni este silit sa anuleze cresterea/daca nu sunt bani/este mai bine??Nimeni nu afirma ca actuala alocatie este suficienta,dar nici majorarea alocatiilor si pensiilor nu poate fi facuta daca nu s bani.Cine promoveaza marirea alocatiei si pensiei cu procentul ala??Psd,alde,pro Romania ,asociatia maghearilor /udmr/. Niste aventurieri!!De unde ar lua ei banii necesari ,cum ar gestiona situatia??Aceleasi partide indeamna cetateni sa nu respecte minimum de reguli antivirus!! Situatia concreta din tara ce recomanda??Acele partide ,vor sa ingenuncheze PNL cu riscul de a muri mai multi cetateni.Situatie similara cu cea din Decembrie 1989 cand Ilioescu a dat ordin sa se traga in oricine fara somatiie ,fara alte masuri preventive.Rezultatul este stiut -mii de morti si de invalizi!!Cine a fost pedepsit -NIMENI!!! Cine doreste aventura in locul unei certitudini???
OVIDIU
23 Iun 2020

Pentru pensionari ar trebui sa se gaseasca bani.Sa nu uitam ca banii marii majoritati a pensionarilor se intorc la guvern!
DANIEL
24 Iun 2020

Un personaj precum Basescu nu are legitimitatea morala sa vorbeasca. Atunci cand a dispus taierea de pensii si salarii, la ANRP se fura ca-n codru. Cred ca nu era strain de acele lucruri. In timp ce oamenii se chinuiau cu ratele, el si camarila prosperau....Din pacate, lumea uita repede...
FLORY
25 Iun 2020

Basescu a fost o greșeală genetică in politica României! De ce nu renunță el si altii ca ei la pensiile speciale si la toate favorurile pe care le are? De unde a reușit fata lui Eba sa aiba 900 mil dolari sa si cumpere vila in Franta? Din munca cinstita? El vrea ca mamele sa fie ajutate,de fapt cere ajutor pentru fetele lui saracute???
DUMITRU
25 Iun 2020

Menirea unui guvern este sa produca bani nu doar sa imparta banii care se aduna. Cand spui ca, guvernant ca nu sunt bani iti arati incompetenta in a guverna. Orice cetatean cu, cunostiinte minime de matematica poate imparti o suma de bani la diferite categorii de cetateni dar pt a guverna ai nevoie de mai mult decat matematica. Nu poti doar ridica din umeri. Nu poti gasii solutii ca sa fie bani lasa pe altul! Sa dai oameni afara, sa micsorezi veniturile ca sa iti ajunga banii, sa maresti taxele sunt masuri specifice unui guvern incompetent!
GIGI
25 Iun 2020

Acest articol este redactat de un analfabet functional, deoarece este plin de greseli de exprimare, foarte grave.
NICU
28 Iun 2020

Suntem țara cea mai bogată din Europa. Avem petrol, gaze, aur, cupru, argint, uraniu, munți, fluviu, mare cu port și cel mai bun pământ arabil din lume,față de lumea arabă care are numai petrol și nici pe ăla nu-l extrag ei. Diferența? Nu sunt bani pentru investiții, alocații și pensii, dar avem cel puțin 600 de milionari în euro și câțiva miliardari care nu au făcut nimic și nu au creat măcar un loc de muncă.
TIBERIU
28 Iun 2020

Domnul Băsescu nu cred că ar trebui să mai comenteze în legătură cu pensiile,,,el are obligația să ne spună despre afacerea Flota cum rămâne???
IOAN
01 Iul 2020

Gresala esti tu,ca traiesti! bn ca au bani pt pensii speciale,Base,ai grja cf! va urma
MIHAI
02 Iul 2020

In condițiile in care impozitul ramane la 10% pentru orice venit ,pauperizarea se adâncește,marile venituri se multiplica și apar averile ,iar majoritatea salariaților (peste 2milioane )au minim pe economie,urmarea va fi ..o pensie de mizerie după 40 de munca și contributie ,la aceștia se Adaugă peste alte 2milioane de pensionari cu pensii sub 1000 lei,cele peste 3milioane de copii cu alocații de 150 lei,sutele se mii de asistați și handicapați!Concluzia e ca statul nu ia nicio măsura de ..redresare ci mărește acesta ...prăpastie!
MARIUS ADYS
02 Iul 2020

La cat rau a facut cat a fost presedinte de nea luat din paine 25% salarii si pensii mai are tupeu sa comenteze in locul lui as tace din gura bine nici cu pnlistii nu mie rusine ca astia tin firmele private ca doar ei iau finantat ca sa iasa la putere noi ca popor suferim cel mai mult iar cu psdeul care afost inainte au avut pacatele lor si au gresit enorm aici nu vreau sa comentez ca si ei au furat dar cel putin tot mai tinea cu poporul gen 40% de nea dat frimituri gen mariri de salarii si pensii
GRIGORAș RADU
02 Iul 2020

De cate ori trebuie să ne mintă ca să-l mai ascultăm ?
GHEORGHE
03 Iul 2020

Alocația o ridică mamele nu copii si nici nu trebuia atâta dezbatere politică daca politicienilor decidenti le pasa de viitorul tari o dublau imediat si ridicau si pensiile mici sa nu existe pensie sub salariul minim . Cum traiesc doi batrânel dintr-o pensie de 800 de lei domnilor GUVERNANTI??? Parcă intentionat prin aceste măsuri neluate le grăbiți moartea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz