2020-04-07 12:11

Băsescu, MESAJ pentru Dragnea după CONDAMNARE: ”Daddy, trebuie să pleci ACUM”

 |  19:02
Băsescu, MESAJ pentru Dragnea după CONDAMNARE: ”Daddy, trebuie să pleci ACUM”

Fostul președinte Traian Băsescu a fost primul care a reacționat după condamnarea în primă instanță a liderului PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

”Acum !

Daddy, nu doresc nimănui să fie condamnat, dar tu ai o condamnare penală definitivă şi alta în primă instanţă.

Pricepi că nu mai poţi administra discreţionar ţara şi că trebuie să demisionezi din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor (al treilea om în stat) ? Acum !

La PSD n-aveţi decât să faceţi ce vreţi, dar, din a treia funcţie în stat, trebuie să pleci acum !” scrie Traian Băsescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-21

In legatura cu acest articol...

Liviu Dragnea a fost CONDAMNAT la 3 ani și 6 luni de ÎNCHISOARE cu executare
Parerea ta...

MACACPEDRAC-NEA
21 Iun 2018

ASCULTA-L PE BASE DADDY , E MULT , INFINIT DE MULT MAI DESTEPT CA TINE . TAI-O INAINTE SA APARA PE ROL CELELALTE DOSARE LA CARE '' VEVERITZA '' LUCREAZA DIN GREU . ATUNCI CHIAR O S-O BELINESTI .
TRADATORI DE TARA
21 Iun 2018

MUSOLINI ARE PLANURI PENTRU INCA 50 ANI . AU FRECAT TIPARU 9 ANI CU UN PROCES . DAR SI TU CHIORULE CU DISTRUGEREA FLOTEI SI TARI
ANONIM
21 Iun 2018

Ați zice că Băsescu încearcă să folosească vreo replică de prin vreun serial de televiziune, cum ar putea fi și "Familia Bundy", niște vremuri când erau pe la același partid, de la care a plecat "dom' Liviu" ? Ce considerați că ar putea "obține" Băsescu prin plecarea lui Liviu Dragnea din funcția de la parlament, nefiind o sentință definitivă în acestă speță, în care Băsescu încercă să comunice "mesaje poruncitoare" , probabil considerând că nu mai funcționează nici prezumția de nevinovăție, fiind condamnat deja în completul de 3 judecători ? Ați zice că Băsescu ar considera că se impune să nu mai fie îndoieli despre cinstea parlamentarilor, Liviu Dragnea fiind totuși și anterior sancționat legal , ca și alți parlamentari ?
ANONIM
22 Iun 2018

Opinați că ar fi democratic ca Traian Băsescu să explice public și modul în care pregătise o "revoluție portocalie'' ,la alegerile din 2004, împreună cu, Popescu Tăriceanu, Stolojan, Alina Pippidi, Săftoii, Monica Macovei, Videanu, Blaga, Berceanu, Crin Antonescu, Vosganian, Rușanu, etc. ?
ANONIM
22 Iun 2018

Aceasta creatura chioara este esenta raului MERITA spanzurat si el si tante din Plescoi cea care a fugit ca hoata
ANONIM
22 Iun 2018

Ihi. Merita spanzurati. De organe. Ale lor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine