2020-06-07 00:29

Băsescu, mesaj pentru ministrul Prună: Kovesi nu este DNA

 |  21:17
Băsescu, mesaj pentru ministrul Prună: Kovesi nu este DNA

Fostul președinte, Traian Băsescu, transmite un mesaj către actualul ministru al Justiției, Raluca Prună: Kovesi nu e DNA, instituția pe care o reprezintă. În același timp, însă, Băsescu nu vede o variantă mai bună pentru șefia DNA.

”Prună să ştii şi tu, Kovesi nu este = DNA

Ca orice analfabet instituţional cu rădăcini educaţionale consolidate în anii comunismului şi ministrul Prună confundă persoanele cu instituţiile.

Şi atunci nu rămâne decât un lucru simplu: Prună o susţine pe Kovesi iar eu susţin DNA-ul ca instituţie .

Fiecare are abordarea la care îl duce mintea.

Dragă Prună, trebuie să înţelegi încă ceva: mai devreme sau mai târziu Kovesi va pleca. DNA-ul va rămâne”, scrie Băsescu pe Facebook.

La întrebarea unui internaut: ”Pe cine vedeti in locul lui Kovesi ?”, Traian Băsescu oferă un răspuns cel puțin surprinzător: ”În acest moment nu există o soluţie mai bună. Din păcate Kovesi a intrat într-un derapaj din care trebuie readusă pe linia corectă specifică magistraţilor”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-29Parerea ta...

ANONIM
29 Sep 2016

IAR FETELE TELE SI UDREA SE TRAGEAU IN MACIUCI CU MAFIA ITALIANA IN CUBA SI MONACO .
CROCODILUL FLAMAND
29 Sep 2016

TITANICUL A FOST LOVIT DE AISBERG>>>>>SA NU VA ASTEPTATI LA CAPITANUL QIOMBETE SA FACA CEVA PENTRU MEMBRII MAFIEI PERSONALE.....VA INCERCA SA FURE BARCA DE SALVARE PENTRU EL....SI SA DEA VINA PE ORICINE ALTCINEVA DIN ANTURAJUL PERSONAL>>>>>>BARCA DE SALVARE AR FI SA SCAPE DE DOSARE CUMVA,DACA SE POATE SA INCURCE D-N-A UL...SI VINA SA PICE PE GHITZA..COLEGUL DE FURACIUNI AL LUI UDREA...GOLANEALA IEFTINA SI INUTILA
HRISCA DINELA
17 Oct 2016

Derapajul consta in faptul ca s a atins de neamurile lui iar paharul s a umplut cand a pus o sub acuzare pe fiica sa si din nou pe amanta Asa a remontat individul justitia Bagandu si adversarii la puscarie El a indus ideea ca justitia trbue sa si faca datoria dar numai in cazul altora Cand se ia de familia sa de mafioti se schimba treaba Aia nu mai este justitie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine