2019-10-22 09:04

Băsescu, MOMENT POETIC despre criza politică: ”Cum nu vii tu, Ţepeş doamne...”

 |  16:46
Băsescu, MOMENT POETIC despre criza politică: ”Cum nu vii tu, Ţepeş doamne...”

Președintele PMP, Traian Băsescu, a lansat un atac în versuri la adresa celor din PSD și ALDE printr-un fragment din ”Scrisoarea a treia” a lui Mihai Eminescu. Băsescu a spus că Tăriceanu este pudelul de companie al PSD și va ieși cam smotocit din bătălia internă a PSD.

”Aș vrea să încept cu un moment poetic, dacă îmi permiteți:

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

Asistăm la o dispută între două găști din PSD, iar pudelul de companie Tăriceanu, un veșnic aliat al PSD, a acceptat să intre în această bătălie, din care cred că va ieși smotocit.

Concluzia mea: PSD-ul este inapt pentru guvernare, la fel cum unui tânăr îi spui că este inapt pentru serviciul militar, așa sunt ăștia inapți pentru guvernare.

De fiecare dată când au fost la guvernare, ăștia au gândit mereu după propriile reguli, nu după Constituție. În 2012, ce le-a dat prin cap imediat ce au venit la guvernare a fost să dea o decizie prin care CCR să nu mai poată verifica deciziile Parlamentului.

Un alt exemplu că sunt inapți pentru guvernare este OUG 13, pe care au dat-o, cum bine ați spus-o voi presa, noaptea ca hoții.

Un al patrulea argument este că le-a dat prin cap să negocieze până și istoria României, în relația cu UDMR. Au vrut să declare zi de sărbătoare 15 martie 1948, o zi în care au murit zeci de mii de oameni, de copii”, a declarat Traian Băsescu, scrie Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-20

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

TEPES
20 Iun 2017

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,Să-i împarţi în două cete: în smintiţi(BASISTI) şi în mişei(PIZ-DISTI) ALELUIAAAA...TI S-A INDEPLINT DORINTAAAAAA
@țEPEș....
20 Iun 2017

:)))))
@@TEPES
09 Iul 2017

As vrea sa te vad crapat dihanie chioara!
WERNNER
26 Iul 2017

bai,tephes,guster rosu-gutu-te-n tag.
WERNRER
22 Aug 2017

vierme nebun
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray