2020-06-05 23:10

Băsescu: Nu am nicio datorie faţă de STS. Riscă să fie preluat de guvern şi politizat

 |  16:00
Băsescu: Nu am nicio datorie faţă de STS. Riscă să fie preluat de guvern şi politizat

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că nu are nicio datorie faţă de STS, că victoriile în alegeri se datorează românilor, dar şi propriei persoane şi PD/PDL şi avertizează că STS a fost tot timpul, şi este şi acum, sub riscul de a fi preluat de guvern şi integrat în Ministerul de Interne sau în Ministerul Apărării, ceea ce ar duce la politizarea instituţiei.

”Nu maestre, nu datorez nimic STS. De câteva zile, jurnalistul Ion Cristoiu a lansat o teorie a datoriilor mele faţă de STS.

Răspunsul meu simplu şi categoric este: “Nu maestre, nu am niciun fel de datorie faţă de STS”. Cariera mea politică, victoriile în alegeri, fie că au fost pentru Primăria Capitalei, pentru Cotroceni sau în referendumurile de destituire se datorează românilor, mie şi PD/PDL”, scrie Traian Băsescu pe STS.

El argumentează şi de ce apără STS.

”STS nu dispune de mijloacele tehnice pentru localizare; STS primeşte informaţiile de localizare de la operatorii de telefonie mobilă şi le transferă aşa cum le primeşte către beneficiari; STS a fost tot timpul, şi este şi acum, în riscul de a fi preluat de guvern şi integrat în Ministerul de Interne sau în Ministerul Apărării, ceea ce ar duce la politizarea instituţiei şi la decredibilizarea siguranţei comunicaţiilor statului”, apune fostul preşedinte.

Băsescu mai spune că, dintre procurori, poliţişti şi STS, aceştia din urmă au cea mai redusă capacitate de ripostă publică, iar în fază iniţială pur şi simplu au fost pe nedrept copleşiţi de acuzaţii.

”Este instituţia Statului Român care concentrează cei mai mulţi şi cei mai valoroşi informaticieni”, este ul alt argument invocat de Băsescu.

”În concluzie, domnule Cristoiu, voi continua să-i susţin spunând adevărul despre dotarea de care dispune STS, până când instituţia va achiziţiona propriul sistem de localizare a telefoanelor mobile.

Deci, maestre, nu datorez nimic STS”, conchide Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-30Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
06 Aug 2019

Ia spune bai onanie chioara ,te mai doare locul unde a fost pu...a,bai basoalda dementa si proasta?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine