2019-11-12 21:40

Băsescu o CRITICĂ din nou pe Viorica Dăncilă: ”Trebuia să întrebe în septembrie de stocurile de CĂRBUNE”

 |  16:35
Băsescu o CRITICĂ din nou pe Viorica Dăncilă: ”Trebuia să întrebe în septembrie de stocurile de CĂRBUNE”

După ce premierul Viorica Dăncilă a declarat că a aflat cu întârziere despre problemele din domeniul energetic, respectiv unități inchise, grevă în minierit și importuri masive de energie, Traian Băsescu a criticat dur prestația guvernamentală.

„Greu de imaginat cât pot fi de incompetenţi! Era greu de imaginat că în iarna anului 2018-2019 un mare complex energetic cum este cel de la Rovinari ar putea trece la reducerea producţiei de energie electrică prin oprirea unui grup energetic, urmare a lipsei cărbunelui din depozite . Mai mult, alte două grupuri ale centralei de la Rovinari sunt pe punctul de a fi oprite tot din lipsa cărbunelui în depozite.Oare cât de nepăsător, prost sau sabotor poate fi un ministru al energiei sau un director general, care nu veghează la formarea stocurilor de cărbune pentru iarnă, când în subordinea aceluiaşi ministru sau în subordinea aceluişi director general al Complexului Energetic Oltenia, se află şi exploatarea de cărbune şi producerea de energie electrică. Afară din funcţii incompetenţilor !PS - Doamna Dăncilă anunţă poporul că a cerut să fie informată asupra stocurilor de cărbune aflate la Complexul Energetic Oltenia. Ce ridicol...despre stocuri doamna premier trebuia să se informeze în septembrie şi octombrie 2018” scrie TRaian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-17Parerea ta...

ANONIM
17 Ian 2019

Ce viteaz este creatura asta marsava si chioaraA uitat pocitania cand inchidea minele ca pe sali de popice ,el si jivina ailalta berceanuHoti nemernici SIKTIR!
ANONIM
18 Ian 2019

SA IA CHILOTI IN DINTI SI SA SE DUCA LA MINERI , IN GALERIE . AU FURAT 3 MILIOANE DE CARBUNE DIN REZERVELE STATULUI . SAU DUS IN MINA SA JOACE BARBUT , IN LOC SA MUNCEASCA . AU LUAT BANI PE RAPORTARI FALSE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray