2019-07-19 16:00

Băsescu o IRONIZEAZĂ pe Firea: ”A vrut să fure din gloria Simonei Halep...”

 |  22:10
Băsescu o IRONIZEAZĂ pe Firea: ”A vrut să fure din gloria Simonei Halep...”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a ironizat momentul în care primarul general, Gabriela Firea, a fost huiduită de fanii Simonei Halep de pe Arena Naţională, unde jucătoarea româncă şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros.

"Arena Naţională! Înfăşurată în tricolor, Ţoapa de Voluntari a vrut să fure ceva din gloria Simonei Halep. Mii de bucureşteni au tratat Ţoapa aşa cum merita, fluierături infinite pe Arena Naţională. Propaganda PSD în frunte cu Morsa Competentă (zis şi analist Bogdan Chireac), a şi început să ne explice la RO-TV faptul că n-am înţeles bine şi că de fapt bucureştenii au fluierat-o pe Simona şi nu pe Gabriela. Bagă texte fără ruşine Chireac, că Simona nu ţi-a băgat nici o fisă în gură. Ce urâtă este viaţa de tonomat bietule Chireac", a scris Traian Băsescu pe contul său de Facebook.

Aproximativ 20.000 de oameni se află pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi emblema oraşului. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-12Parerea ta...

GICA
12 Iun 2018

- CINE TREBUIA SA ÎNMÂNEZE TITLUL DE ONOARE ETC.. - CINE?? ... - URA alimentată in fiecare seară si pană la alegeri, ne va dezintegra ca natiune română ! - Si asta spre deliciul ,,prietenilor" Romaniei. Cultura politică se invată si ne invată ca DEMOCRATIA se infăptueste pas cu pas din patru /cinci / ani , cand se organizează alegiri si se face BILANTUL. - Dar pană atunci energiile trebuie sa le consumam fiecare la locul de muncă cum stim mai bine.... pt. TINE, FAMILIE , SOCIETATE, NATIUNE, ROMANIA ! - Luati exemplul SIMONEI HALEP care... mincind pt. ea ... poporul si tara îi sunt recunoscatoare. - DAR NOI CE FACEM ? - APLAUDĂM? ... - NNUUUUU, ... HUIDUIM, asa ca să stie toata Europa cum ne bălăcărim la evenimente ca cel de care as fi dorit să ne UNEASCA INIMILE ÎNTR-UN GLAS, ... ÎNTR-UN GLAS CĂ SUNT ROMĂN CA SĂ AUDĂ ȘI COPII COPIILOR NOȘTRI CĂ ... . - La Paris au fost românii adevarati .. laudati si apreciati de presa și cancelariile straine pt. modul civilizat si frumos de sustinere a SIMONEI HALEP . Iar pentru asta a fost intonat pentru prima dată IMNUL unui stat, imnul ROMANIEI pentru cea mai bună sportivă a tenisului feminin mondial. FELICITARI Primaria Capitalei, FELICITARI SIMONA! - Dumnezeu sa ocrotească pe români ori unde s-ar afla!
GICA
12 Iun 2018

... asa ca să stie toata Europa cum ne bălăcărim la evenimente ca cel de care as fi dorit să ne UNEASCA INIMILE ÎNTR-UN GLAS, ... ÎNTR-UN GLAS CĂ SUNT ROMĂN CA SĂ AUDĂ ȘI COPII COPIILOR NOȘTRI CĂ ... .suntem cei mai buni din lume -
@GICA
12 Iun 2018

aurolacule du-te in canal de unde te-a scos dragnea si firea.firea sa stea cu aurolacii nu cu oameni cinstiti si frumosi ai tarii.
ANONIM
12 Iun 2018

Ai iesit din hazna bai betiv nesimtit Ti ai scos capul ala had iarasi la iveala bai specimen nebun si chior Fata de tine si de fiicele tale cele vesnic gravide cu anonimi de prin cluburi bai psihopatule doamna Firea este chintesenta omului cinstit ,a omului adevarat Sunteti niste boaite incapabile de cava bun ,niste specimene hade si releSa ajungi sa huidui un campion al romaniei la tenis arata in ce stadiu de boala ati ajuns cu creerii vostri rosi de destrabalareTu ai lasat in urma mandatelor tale depres edinte impostor gunoaiele destrabalarii tale Doar atat !!!
@@GICA
12 Iun 2018

Aurolac ?!!? tu stii ce spui drogatule? Stii ce este frumos ,bun ,cinstit ?Crezi ca drogurile sunt esenta?In abureala drogurilor te simti Fat Frumos ,cand de fapt esti o creatura fara caracter ,hada si rea Te inchini la un chior care a spoliat si furat tara impreuna cu amanta si acolitii Asta este valoarea ta si a celor ca tine BRRR!!! Mi e scarba!!!!
ANONIM
12 Iun 2018

Chiorul macar tăcea....era mai bine ...o adevărată familie care s.a ocupat de copii...FELICITARI....SI SILA PTR CHIOR....care a dat țării doua parasute ce au concurat cu linia de centură
SPUNE CINEVA
12 Iun 2018

pe alt forum, GENIAL: ”Poporul PSD este rezultatul politicilor ticaloase ale PSD-ului care a guvernat tara in diferite forme incepand cu FSN-ul. Prin politicile sale ticaloase PSD ii arunca poporului votant din cand in cand cate un starv de peste, in loc sa il invete sa pecuiasca, pentru ca PSD stie ca un roman capabil sa pescuiasca, sa se intretina singur nu va vota niciodata PSD-ul. Patriotismul se manifesta prin cunoasterea limbii romane si prin civilizatie. In Romania invatamantul este gratuit, orice satuc are o mica biblioteca, fiecare familie o Biblie mostenita de la bunici sau primita gratis de la preot. Trebuie doar sa parasesti birtul unde iti bei ajutorul social dat de PSD si sa intri in biblioteca sau sa deschizi Biblia.”
SĂ ȚII CU PSD-UL
12 Iun 2018

Când NU VREI să realizezi că TOATE se trag din FSN, PCR , împărțindu-se și re-denumindu-se ca să PARĂ că există tabere opuse, și să AI ORBUL GĂINII CHIAR ȘI DUPĂ 28 DUPĂ ATÂTA JAF LA DRUMUL MARE NE-SANCȚIONAT DE NICIO JUSTIȚIE REALĂ, IMPARȚIALĂ...ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII RETARD ÎN ADEVĂRATUL SENS AL CUVÂNTULUI, ORI OMUL LOR, SAU OMUL UNUIA DINTRE SERVICIILE CARE SE JOACĂ CU NOI, CU NERVII NOȘTRI, CU NEURONII NOȘTRI FOLOSINDU-SE DE EI ȘI PRIN EI...DE NOI! PUNCT.
ANONIM
12 Iun 2018

Vam vazut prin,, biblioteci,, pri cele desfiintate de Iohannis in Sibiu si transformate in wc uri ,dar si la evenimente zbierand impotriva Simonei Halep Si prin piete batand batrani Ce stiti voi inafara de droguri ,ura si alcool voi ce300 de nebuni ce va credeti opozitie?
ANONIM
12 Iun 2018

IAR AI TRAS VALERIANĂ PE NAS! NU EXISTĂ OPOZIȚIE! TOȚI AU FURAT, TOȚI SUNT MÂNĂ-N MÂNĂ...NU MAI INDUCE LUMEA ÎN EROARE/OROARE! IAR CA SĂ FACI PE CEILALȚI ”300” DE PARCĂ I-AI NUMĂRAT BOB CU BOB... C-AR FI ALCOOLICI ȘI DROGAȚI, TE-ARATĂ FĂRĂ MINTE ! DACĂ AI PROBE VIDEO, DĂ-LE SAU RECLAMĂ UNDE TREBUIE, NU TE MAI DA CU CURU DE PĂMÂNT!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray