2019-12-08 17:45

Băsescu o UMILEȘTE din nou pe Firea și o compară cu Emil Boc

 |  21:49
Băsescu o UMILEȘTE din nou pe Firea și o compară cu Emil Boc

Traian Băsescu face o comparaţie între Gabriela Firea şi Emil Boc, vorbind despre autobuzele achiziţionate de cele două oraşe, despre incidentul de pe Arena Naţională şi conflictul dintre Firea şi soprana Angela Gheorghiu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut o comparaţie între primarul Capitalei, Gabriela Firea, pe care o numeşte „ţoapa de Voluntari”, şi primarul Clujului, Emil Boc, spunând că, în timp ce la Bucureşti au fost cumpărate autobuze diesel, la Cluj au fost achiziţionate autobuze electrice, iar în timp ce Firea o atacă „mizerabil” pe Angela Gheorghiu, la Cluj primarul aplaudă artiştii de la TIFF. Băsescu mai spune că edilul Capitalei a vrut „să fure” din gloria Simonei Halep, iar Emil Boc a urmărit din tribună prestaţia acesteia la Fed Cup.

„Diferenţe! Ţoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice. Ţoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Gheorghiu, în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artişti prezenţi la TIFF. Ţoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep şi ţine să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la FED CUP. Ţoapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o să facă, în timp ce la Cluj primarul spune din când în când, ce a făcut. Ţoapa de Voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artişti plătiţi regeşte mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanţează (Jazz in the Park, TIFF, UNTOLD etc. Asta este diferenţa între un primar care lucrează pentru comunitate şi o Ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toţi banii cetăţenilor în propria-i proslăvire”, scrie Traian Băsescu pe contul său de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-13Parerea ta...

MATA HARI DE PLESCOI
13 Iun 2018

NU TIE RUSINE SI CU CIOCANITOAREA UDREA , LINGE CLANTE LA TOTI
ANONIM
14 Iun 2018

Nu a zis Băsescu nimic despre faptul că a fost primar în București , că nu ar fi termene de comparație, iar Pandele nu este Boc ?
VLAD TEPES
14 Iun 2018

In vinerea dinaintea scrutinului prezidential cel cu GEOANA aceasta hahalera psihopata a procedat ca un adevarat vulpoi siret si a semnat retrocedarea bazei sportive I O R UNUI RECHIN IMOBILIAR SI EL DEMN DE STREANG sORIN tuta Parcul Bordei a fost dat de ACEASTA CREATURA CHIOARA lui COSTANDA Adrian videanu a fost o alta javra din gasca chiorului care a devalizat patrimoniul BUCURESTIULUI Parcul Plumbuita a fost sustras de chior si dat lui EDUARD ROMALO SI MARIEI COJOCARU ASA ca dragi ROMANI dragi bucuresteni huiduiti pe FIREA SI adulati aceasta creatura hidoasa si gasca lui care v au lasat fara parcuri si terenuri
ANONIM
14 Iun 2018

aI OCHII TULBURI jivina nebuna si hoata Cred ca ti se apropie cotitura Acusi dai coltul japita hoata si psihopata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray