2020-01-28 01:25

Băsescu, poziție FERMĂ privind HOMOSEXUALII: ”Trebuie o GARANȚIE că nu se bagă nimeni în viața lor”

 |  18:04
Băsescu, poziție FERMĂ privind HOMOSEXUALII: ”Trebuie o GARANȚIE că nu se bagă nimeni în viața lor”

Fostul președinte, Traian Băsescu consideră că România are obligaţia să priveacă realitatea şi să vadă situaţia homosexualilor din țara noastră şi este necesar ca oamenii politici să încerce să atenueze sentimentul de oameni excluşi în cazul acestor persoane.

Băsescu a insistat că politicienii nu au niciun drept să excludă drepturile homosexualilor și că ar fi trebuit ca, înainte de acest referendum, să fie în vigoare Legea parteneriatului civil.

“Nu mi-am schimbat cu nimic punctul de vedere. Voi merge totuși la referendum și voi vota DA pentru familia tradițională. Este o opțiune a mea. De asta am ajuns la 45 de ani în căsnicie. Dar niciodată nu îi voi desconsidera pe cei care au altă orientare sexuală.

Dacă n-am cădea în păcatul minciunii, acest referendum n-ar trebui să-i marginalizeze pe homosexuali. Ar fi trebui ca înainte de referendum să fie în vigoare Legea care permite parteneriatul civil. Ca o garanție pentru acești oameni, că nu se bagă nimeni în viața lor”, a spus Băsescu pentru B1tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-05Parerea ta...

ROMANI
05 Oct 2018

nu mergeti la referendum este spre binele vostru al copiiilor vostri si al nepotilor vostri
# OK
05 Oct 2018

CUM ??? LA RESTUL SE POATE BĂGA ???
BANDITUL BATRAN
06 Oct 2018

În 2004 zicea ca 20% dintre romani sunt poponarii, pai, cu toți muistii diasporezi s-au făcut peste 50%,asa ca se pot fuste între ei liniștiți...
BOICOTATI MASCARADA PUTINISTA.
06 Oct 2018

Romani boicotati ordinul venit de la Kremlin via putin -kiril - daniel -draknea. Acesti impostori vor destramarea U.E. si reintoarcerea in intunericul comunist. Pentru o EUROPA PROSPERA BOICOTATI MASCARADA PUTINISTA -REFERENDUMUL URII SI AL DEZBINARII ORGANIZAT DE MAFIAPSDRAKNEA.
VASILE
06 Oct 2018

Deci este cu homalaii sau nu? Pare ca sta cu curul in doua luntre.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine