2020-07-06 20:42

Băsescu: Premierul Dăncilă trebuie să treacă în OPOZIȚIE cu PSD cu tot

 |  09:16
Băsescu: Premierul Dăncilă trebuie să treacă în OPOZIȚIE cu PSD cu tot

Traian Băsescu spune că, din cauza imposibilităţii realizării remanierii şi pentru a-şi salva partidul, premierul Dăncilă trebuie să-şi depună mandatul şi să treacă în opoziţie cu PSD cu tot.

„Afară PSD! Să vină PNL!PSD trebuie să înţeleagă că, după retragerea ALDE de la guvernare, Preşedintele României nu mai poate aproba remanierea cerută de premierul Dăncilă decât dacă remanierea este aprobată de Parlament (vezi Art. 85 din Constituţie).Dar acest lucru nu este posibil pentru că PSD nu mai are majoritate, pierzând şi alianţa cu ALDE şi susţinerea parlamentară a UDMR.Nici tehnic şi nici politic, PSD nu mai are necesarele voturi pentru a face remanierea prin Parlament.

Datorită imposibilităţii realizării remanierii şi pentru a-şi salva partidul, premierul Dăncilă trebuie să-şi depună mandatul şi să treacă în opoziţie cu PSD cu tot”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

El aminteşte că,acum doi ani, PSD avea 46 la sută, a mărit consistent pensiile şi salariile, a reintrodus pensiile speciale, a mărit ajutoarele sociale.

„Te întrebi cât de nepricepuţi au putut fi socialiştii încât azi să ajungă în poziţia de a fi scoşi de la guvernare.Oare cum au reuşit socialiştii ca prin creşterea salariilor şi pensiilor cu peste 100 la sută, să ajungă într-o situaţie politică mai rea decât am avut eu după ce s-au tăiat salariile cu 25 la sută. Curat murdar!”, continuă Traian Băsescu, citat de News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-27Parerea ta...

NEPRICEPUTI!!!!!
27 Aug 2019

Ce scarba nesimtita esti Dute dracului pisatul natiunii !!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Aug 2019

Dancila o sa candideze la presedintia PARTIDULUI COMUNIST DIN ISRAEL....impreuna cu toti psd-istii//Uraaaaa Uraaaaa Uraaaaa..la lupta tavarisci....Uraaaaaa Uraaaaaaa aduceti cocktailurile Molotov cu benzina de la OMV-Petrom
LIANA TOBYAS
27 Aug 2019

Dar omoiul unde va candida ?La presedintia putorilor naziste sub numele de kurdefer ?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz