2020-01-28 15:30

Băsescu, PROPUNERE fermă: Crearea unei agenții europene de INFORMAȚII

 |  19:47
Băsescu, PROPUNERE fermă: Crearea unei agenții europene de INFORMAȚII

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Constanța, că PMP nu va fi de acord cu "transformarea UE într-o uriașă moschee", propunând inclusiv să combată atentatele teroriste prin crearea unei agenții europene care să centralizeze informațiile serviciilor din statele membre.

"Avem o populație europeană nemulțumită de situația cu migrația. PMP nu va fi de acord cu transformarea UE într-o uriașă moschee. Să vină să vadă cum se trăiește la noi împreună cu turci, cu tătari și să accepte cei care vin buluc în Europa din țări de cult islamic, să accepte comportamentul civilizat. Propunerea noastră aici este să se elaboreze un regulament cu privire la statutul migranților care să fie aprobat în Parlamentul European, care să oblige la integrare socială prin găsirea unui loc de muncă sau să se afle într-o situație de studii pentru locuri de muncă, respect pentru tradițiile și cultura europeană și integrare în cultura europeană. Aceste pretenții le putem avea că nu noi i-am adus cu forța", a declarat Traian Băsescu, într-o conferință de presă susținută, sâmbătă, la Constanța.

Acesta a completat că politicienii "de la vârf" nu se mai pot "ascunde" în spatele sloganului de corectitudine politică la adresa comunităților musulmane din Europa.

"Europa nu poate fi distrusă de sloganul laș «politically correct» sub care se ascund politicienii de la vârf. Politic este corect să-i lăsăm să facă ce vrea. Politic este corect să nu-i blamăm pentru violuri. Politic este corect să nu-i blamăm că fură. Lucrurile trebuie spuse cinstit, pentru că s-a ajuns la un nivel care nu mai este acceptabil să te ascunzi în spatele sloganului «politically correct»" a completat Băsescu.

Fostul președinte a spus că PMP va susține crearea unei agenții europene care să centralizeze informațiile venite de la serviciile naționale, pentru prevenirea atentatelor teroriste.

"Pe lângă moschei, nu la toate, sunt adevărate centre de islamizare a tinerilor musulmani în Europa. PMP va susține creearea unei agenții europene de informații și analiză pentru prevenirea atentatelor. Ce nu s-a reușit până acum în UE? Să pui cap la cap toate serviciile, să își dea informații de la unul la altul din timp. Ce propunem este o directivă de creeare a acestei agenții UE prin care toate statele să pună continuu în coșul acestei agenții orice mică informație și semnal pe care l-ar avea despre atentate teroriste. Acolo ar putea fi concentrată cei mai buni analiști din serviciile UE și să diminueze riscurile de reușită a atacurilor teroriste", a conchis acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-04Parerea ta...

MATA HARI DIN PLESCOI
04 Mai 2019

siktir bah Qiorule cine te mai voteaza sa-i cada mainile mars la dracu sa te ia cu toate curvele tale imputite
ANONIM
09 Mai 2019

Ați zice că pe Traian Băsescu "îl bântuie" Omar Haisam, ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine