2020-02-25 21:26

Băsescu, propunere SURPRIZĂ: ”Prostituția trebuie LEGALIZATĂ!”

 |  23:46
Băsescu, propunere SURPRIZĂ: ”Prostituția trebuie LEGALIZATĂ!”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vorbit în contextul crimelor de la Caracal și al dezvăluirilor privind rețelele de trafic din zonă despre problema prostituției din țară. Băsescu este de părere că prostituția ar trebui legalizată în România și arată cu mâna către politicienii „lași”, care nu vor să supere Biserica.

Traian Băsescu a explicat de ce ar fi vrut să fie legalizată prostituția: „Dimensiunea traficării tinerelor, fie că-s tinere din liceu, fie că-s tinere care nu sunt la liceu, în mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizată aproape în mediul rural şi trebuie acţionat în modificarea politicii penale faţă de astfel de acţiuni. Sunt mulţi nefericiţi bărbaţi care nu-şi găsesc o parteneră şi recurg la astfel de gesturi, cred că a venit timpul să repunem în discuţie legalizarea prostituţiei ca soluţie de diminuare a traficului ilegal de carne vie”, a spus Traian Băsescu joi seară, la B1 TV.

El a dat exemplul mai multor țări din occident, precum Germania, Olanda sau Belgia, unde prostituția este legalizată și femeile sunt protejate: „Dacă vreţi, sunt pe mâna statului nu sunt pe mâna peştilor (n.r. – prostituatele )”, a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu a acuzat „lașitatea” oamenilor politici care nu au vrut să supere BOR: „Din laşitate, sacrificăm mii de tinere pe care le împingem sub controlul unor derbedei, unor nenorociţi care le lasă fără bani, fără viitor şi uneori le lasă şi fără viaţă” a spus Băsescu. Fostul şef al statului a mai spus că România este „unul din marii furnizori de carne vie” din Europa şi că trebuie găsite soluții ca acest lucru să se schimbe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-22Parerea ta...

UN CETATEAN
23 Aug 2019

Are perfecta dreptate. Dar cine sa o faca. Multi barbati politicieni sunt lasi si vor servicii sexuale daca se poate pe gratis.Femeile in Ro nu sunt respectate cum ar trebui si tine de educatie care nu exista.
CUCUVEAUA ROZ -BONTON
23 Aug 2019

Mosnege scarbos Prostitutia a functionat la tine in perioada mandatului tau de rahat Totul a fost o prostitutie generalizata cu personaje abjecte si scarboase care acum fug de lege pe unde pot Sobolan scarbos,si mincinos Siktir boaita !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine