2020-08-13 00:50

Băsescu pune VERDICTUL în cazul Caracal: ”Poliția a GREȘIT fundamental!”

 |  23:14
Băsescu pune VERDICTUL în cazul Caracal: ”Poliția a GREȘIT fundamental!”

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, consideră că "poliţia a greşit fundamental" în cazul de la Caracal, deşi toată lumea a sărit la gâtul reprezentanţilor Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

Într-o intervenţie avută la B1 TV, Traian Băsescu a precizat că "nu înţeleg de ce vorbim despre STS. Cei de la STS nu dispun de mijloace de a stabili poziţia unui telefon. Se descurc cu ce primesc de la operatori şi pun pe hârtie acele informaţii".

În schimb, Traian Băsescu dă vina pe poliţie pentru faptul că aceştia nu au ajuns la timp să o salveze pe tânăra Alexandra, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă.

"Eu cred că aici Poliția a greșit fundamental. Fata a descris locul. Oare nu l-a dus capul pe niciun polițist să meargă la casa cu doi câini lupi și care avea un service auto? La ce îmi spui mie de STS când tu ai primit informații despre casă? Polițiștii de proximitate sigur știau despre ce casă este vorba. Ce face Poliția acum este jenant, mai bine și-ar depune mandatele cei care au avut responsabilități peste zonă”, a declarat Traian Băsescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-27Parerea ta...

OVIDIU
29 Iul 2019

Da Poliția a greșit. A greșit când nu făcut dosar penal alcolistuljui care a plecat praf din birt, cu mașina către Cotroceni. Să nu uităm expresiile care i-au fost adresate după tăierile salariale din 2010
MIKIM
29 Iul 2019

Sa vorbeasca si nea Traian. Ca e si el aproape om.
WERNNER
29 Iul 2019

ovidiule si tu mikim,duce-ti-va cu pluta pe olt.cand o sa aveti creierul destupat atunci sa vorbiti.pupati-o in dos pe veorica voastra caracalenilor de doi bani
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz