2019-10-15 16:48

Băsescu râde de PSD-iști: ”Niște PROSTĂLĂI, niște GĂINARI cu procente mari”

 |  20:21
Băsescu râde de PSD-iști: ”Niște PROSTĂLĂI, niște GĂINARI cu procente mari”

Traian Băsescu a declarat, într-o intervenție pentru B1 TV, că nu a văzut în politica românească ”prostălăi” mai mari decât cei de la Guvernare, care s-au dovedit a fi capabili să creeze o criză, dar nu și să o gestioneze.

Liderul PMP a mai susținut că politicienii PSD și ALDE sunt extrem de slabi și că Iohannis a reușit să-i umilească.

”E o porcărie (modul în care Guvernul Grindeanu a prezentat OUG privind grațierea - n.r), pentru că a trezit suspiciuni că e dată în interesul unor grupuri, nu că e o grațiere colectivă pe care fiecare țară o face la un anumit interval de timp. Dar atunci când apar suspiciuni că e dată cu dedicatie sigur că reacțiile populației sunt, pe bună dreptate, adverse.

Părerea mea e că PSD s-a arătat incapabil să gestioneze crize. Așa niște prostălăi încă nu am văzut... Sunt capabili să creeze crize, dar sunt incapabili să gestioneze crizele pe care le-au creat.

I-aș invita să plece de la Victoria, pentru că nu sunt pentru aceste vremuri în care se produce Brexit, în care Trump cât de cât pune sub semnul întrebării NATO. Ei se ocupă de găinării. Sunt găinari cu procente mari!

Președintele a jucat mai bine ca toți deștepții din PSD. I-a umilit pur și simplu și își pregătește al doilea mandat. Ei sunt mari și naivi și incapabili să gestioneze o criză.

Ăștia ar trebui să plece de bună voie la cât de slabi sunt politic. Să se ceară afară! Să ai procentaj din ăsta în Parlament și să fii umilit pentru că ești incapabil să iei decizii în timp de criză... I-am avut în față zece ani și am reușit să-mi termin ambele mandate pentru că au fost slabi, iar acum sunt mai slabi decât au fost vreodată”, a declarat Băsescu pentru B1 TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

GRIG
23 Ian 2017

Si totusi Basescu e cel mai bun politician de dupa lovitura de stat rusa/ungara din 1989
@GRIG....
23 Ian 2017

și totuși...cel mai odios ÎNAINTE și DUPĂ lovitura de stat din 1989, este Băsescu! S-a dat băiat de treabă, a creat impresia că e de-al nostru, dar el și cu guvernul lui (Boc) au dărâmat România de nu-și mai revine, apropo de transformarea spitalelor în câmine de bătrâni, părăsirea lor, fără a construi altele, tăierea nejustificată a 25% din salarii, reducerea dementă a salariaților ce a condus la o ieșire în afară a cadrelor medicale, și nu numai! Și-acum, ca o caricatură grotească, NU SE LASĂ! O fi frica de pușcărie, ciuda lăsării ciolanului puterii altuia....cert ce că, nu și-a încheiat MANDATUL DE LA STĂPÂNIREA BRUXELLEZĂ de a pune pe burtă România, că de îngenunchiat, a îngenunchiat-o încă din 2008 când îi duduia lui Tăriceanu-n cap ”economia”, iar din 2009 , PRĂBUȘIREA!
DORNEANU GHEORGHE
29 Ian 2017

Criminalulasta ar trebui pus la zid si impuscat in cap fara ezitare Fiinta odioasa!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray