2020-08-09 11:03

Băsescu, reacție DURĂ după suspendarea lui COLDEA

 |  19:47
Băsescu, reacție DURĂ după suspendarea lui COLDEA

Traian Băsescu, omul care l-a descoperit și l-a propulsat pe Florian Coldea, a reacționat după ce acesta a fost suspendat din funcția de adjunct al șefului SRI. Fostul președinte consideră că urmează o anchetă în care se va lămuri legătura dintre Coldea, Sebastian Ghiță și Laura Codruța Kovesi.

”Cred că era o măsură necesară. O Comisie, probabil contra-informațiile interne, vor ancheta evenimentele spuse de Ghiță. Dacă nu a avut eleganța să demisionez,e nu se mai putea, instituția trebuia să reacționeze. Pagubele produse sunt majore. Adevărul trebuie scos la lumină în ceea ce privește relația Ghiță - Coldea -  Kovesi, e mai complicat. Nu știu dacă va ieși și Kovesi. Asta trebuie să decidă CSM și Ministerul Justiției.

Doamnei Kovesi îi dau puteri delatorii, mai puțin SRI. E fericită până la lacrimi dacă ei pronunță un nume de politician.

Doi oameni pe care i-am luat de mici, erau mititei, erau într-o relație foarte aproapiată cu PSD care îmi era adversar dincolo de orice limită, mă trimiteau la pușcărie, mă suspendau. Asta s-a întâmplat, asta e viața. E exclus să fie mușamalizată o anchetă, s-ar compromite SRI. Generalul Coldea nu mai rămâne prim-adjunct indiferent de rezultatul anchetei.

Decizia de azi s-a luat după aprobarea venită de la președintele Klaus Iohannis.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-12Parerea ta...

SRI
12 Ian 2017

Nu va bucurați jefuitori de țară mai ales tu ba sescule urat ca puscaria este viitorul vostru.cold ea l-a protejat pe băses cu si gască de hoti .jur nalistii mafiei si slugil e mafiei vor fi distruse.
CROCODILUL FLAMAND
13 Ian 2017

EXACT,SI CHIAR DACA PLEAC A COLDEA FAPTELE MAFIOTIL OR SI JEFUITORILOR TOT VO R FI PEDEPSITE......SE MA NANCA INTRE EI MAFIOTII DEGEABA,CA NU SCAPA NICIU NUL
NICOLAE
14 Ian 2017

DE CE a promovat Băsescu un om care nu avea calit ățile necesare pentru a deveni un șef adevărat al SRI ? Revenim la mili oanele din Irack ?
MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
14 Ian 2017

JAVRA ORDINARA , LA SAPU N TIGANESC . CURVELE TEL E UNDE SINT ????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz